16 Şubat 2009 Pazartesi

OOO MA BABYYYY

Yine Amerikalılar şovun nasıl yapılacağını birkez daha gösterdiler. Allstar gecesinin tamamını izlemedim ama biraz sönük geçti diyor arkadaşalar. Benim izlediğim kısımda sadece tek bir şeye takıldım. Smaç yarışmasında İspanyol Rudy Fernandez'e büyük haksızlık yapıldı. İki smacı da birbirinden güzeldi. Yarışma tarihindeki en iyiler arasına bile sokabilirim. Ama jüri üyeleri akıl almaz şekilde düşük puan verdiler. Ok bu işi siyahi oyuncular kadar iyi oynayan çok az beyaz var ama dün Fernandez şaklaban Howard'dan ve Nate Robinson'dan çok daha iyiydi. Yapma jüri yapma bunuuuu!







4 yorum:

mustafa taha dedi ki...

Rookies- Sophomore maçı dışında son 20 yıldır seyrettiğim en kötü All-Star'dı. Ne yarışmaları yarışmaydı ne de all-star maçı. Haftasonunun tek güzelliği Bryant ile O'Neill'in paylaştığı MVP ödülüydü...

Cenky dedi ki...

All-star'da bir şaklaban varsa bu çirkin sporcu, bencil insan Lebron James'ten başkası değildir. Howard'a diyebileceğimiz tek laf sempatik olabilir.

Zoma dedi ki...

Son fotoda niye herkes önüne bakıyor? Biri "uzun adamınki kısa olur" diye ortaya laf attı da, kontrol mü ediyorlar?

Milli marş falan olsa Nowitzki,Yao Ming'e falan n'oluyor?

Zafer dedi ki...

Rudy Fernandez'e büyük haksızlık yapıldı gerçekten. Bunu söylemek istemem ama smaç yarışmalarında renk ayrımcılığı yapıyorlar sanki! Hatırladığım tek beyaz smaç şampiyonu Brent Barry (yaşım dolayısıyla hatırladıgım tek isim). Renk ayrımcılığı agır olduysa bunu Avrupalı & Amerikalı ayrımcılığı olarak değiştirebiliriz. Sonuc olarak ortada büyük bir haksızlık var. Bu da izleyenleri olaydan soğutmakta.