19 Şubat 2009 Perşembe

UEFA GECESİNDEN BİRKAÇ NOT

Zico Cska Moskova'nın başında ilk maçına Aston Villa gibi güçlü bir takımla deplasmanda oynayarak çıktı. Vagner Love'un 14. dakikadaki golüne John Carew ikinci yarıda yanıt verdi. 1-1'lik skor Zico ve ekibi için avantaj.

Metalist Kharkiv'in Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonraki kurbanı Sampdoria oldu. İtalyanları deplasmanda 1-0 yendiler. Ne diyeyim Ertuğrul Sağlam'a yazık olmuş.

Galatasaray'ın turu geçmesi halinde rakibi olacak Nec Nijmegen-Hamburg eşleşmesinin ilk maçından deplasmanda Hamburg 3-0 galip ayrıldı. Hollandalı taraftarlar 2-0 yenik duruma düşünce ikinci yarıda sahaya yabancı madde yağdırdılar. Bunlardan biri de hakemin başına geldi. Hem de bayağı sağlam gelmiş, bir sürü kan aktı. Hamburg turu geçer inşallah Galatasaray da. Hamburg deplasmanına gitmek isterim teyzemlerin evi stada 5 dakika.

Milan Bremen deplasmanından 1-1'lik avantajla dönüyor. Inzaghi'nin golüne son anlarda Diego karşılık verdi. Ancelotti Ronaldinho'yu sahaya sürdü hafif sakatlığı olan Beckham'ın yerine. Kiralık star son dakikalarda oyuna girdi ve Alman taraftarlara da şovunu başka türlü(!) yaptı.

3 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

Ertuğrul Sağlam 'ın gönderilmesi ile ilgili tek maç bu değildi elbette ama Metalist 'in bu kupada herhangi bir final göreceğini konuşmuştuk arkadaşlarla . 190 metreden bize attığı gol hala aklımda olan o adam ile defanslarındaki zenci rüyama girse sabahleyin bir gece önceki halimden eser kalmayacağını cümle alem anlardı . Dinamo Kiev ve Shaktar 'ın büyük hegomanyasını yıkacak ve öbürkü sene büyük ihtimalle Ş.liginde seyredeceğimiz bu takım gibi takıma bu kupada başarılar ve hala gözünün önündeki bu iki yabancı oyuncuyu görmeyen Beşiktaşlı yöneticilere Allah ile başlayan beddualardan bir demet yolluyorum . saygılar...

(www.tersmanyel.blogspot.com)

Adsız dedi ki...

milanın şortları niye o kadar kısa?:)

aksilaz dedi ki...

Bragada cok iyi iş yapmış.Standart çok dişli bi ekip çünkü...