5 Mart 2009 Perşembe

BALOTELLI VE KALE DİREĞİ

İtalya haftasonundan beri Mario Balotelli'yi konuşuyordu. Roma maçında aldığı penaltının ardından Romalı futbolculardan, teknik direktör Spalletti'den büyük tepkiler almıştı. Medya da penaltı pozisyonunu defalarca ekrana getirip kararın haksız olduğunu belirtti. En sonunda Mourinho dayanamayıp "böyle entelektüel fahişelik yapmayın kardeşim, adam olun, Juventus bu sezon kaç kere hakemle puan kazandı bunu konuşalım, Roma ve Milan birçok yıldızı olmasına rağmen sezonu nasıl sıfır kupayla kapatacaklar bunlardan bahsedelim" demişti. Dün akşam Portekizli'ye kapağı koyan ise Cassano-Pazzini ikilisi oldu. 3-0 kazanan Sampdoria İtalya kupası finaline çok yaklaştı. Inter kupadan elenecek gibi, şampiyonlar liginde de Ferguson'un United'ı Old Trafford'dan Mourinho'yu boynu bükük gönderirse ellerinde tek bir hedef kalacak, o da zaten 3 yıldır aldıkları Serie A şampiyonluğu.

Bu arada günlerdir konuşulan Balotelli'nin başına gelenleri dün akşam gördünüz mü bilmiyorum. Ceza sahasına yüksekten gelen bir topa müdahale etmek için havalandı ama boşa yükselince hızını alamayıp kale direğini bacaklarının arasına aldı. Başta iyi gibi gözüküyordu ama kısa bir süre sonra yere yığıldı ve sedyeyle götürdüler çocuğu. Artık nazar mı diyelim, aldığı ahlar mı diyelim bilmiyorum.

2 yorum:

can ulusoy dedi ki...

o kadar itici bir hali var ki balotelli nin daha 18 yaşında bu adam ve yıllarca bunun gıcık tavır ve haraketlerini çekmek zorunda kalacagız ben ona yanıyorum. dün gece dirağe çarptı ya babaannemin deyişiyle yüreğimin yağları eridi doğrusu. umarım sakatlığı ciddi değildir ve umarım akıllanırda bizde yıllarca keyifle kendisini takip ederiz.

Genç Arsenal dedi ki...

mourinho kaybettikçe o kadar çok seviniyorum ki. kendimden geçtim maçta :)