30 Mart 2009 Pazartesi

HANGİ FUTBOLCUYU HANGİ TAKIMDA GÖRMEK İSTERDİNİZ?

Sizlerden sadece tek bir tercih yapmanızı ve buna futbol mantalitesi içinde gerçekçi yorumlar, açılımlar getirmenizi istiyorum. Tercihlerinizi yaparken hem içinde fanatizm olmayan hem de akla, mantığa yatkın görüşler bekliyorum. Mesela "İbrahimoviç'i Trabzonspor'da görmek isterdim. Çünkü leblebi gibi gol atar, bizi özlenen şampiyonluğa taşırdı" gibi birşey yerine(çünkü Trabzonspor'un Ibra'ya yılda 9 milyon euro vermesi imkansız) "İbrahimoviç'i Chelsea'de görmeyi çok isterdim çünkü Drogba'nın eskisi kadar faydası yok. Anelka ile birlikte Ibra süper ikili olur" şeklinde yorumlar rica edeceğim. Yorumlar kısmına görüşlerinizi bekliyorum...

58 yorum:

erbo dedi ki...

kaka ya da messi ve hatta ronaldo gibi bir ismi - Torino gibi efendime söyleyeyim newcastle gibi bir takımda görmek isterdim. Bir Napoli Maradona etkisi yaratsalar. yeni bir efsane yazılsa fena mı olurdu.

dimple dedi ki...

arda'yı barcelona'da,
lampard'ı galatasaray'da görmek isterdim abartmıyorum ikiside imkansız değil...

PENNEARABIATA dedi ki...

@dimple

fanatizm oldu ama! sebep ne? lampard'ı neden galatasaray'da görmek istiyorsun?

aea dedi ki...

Sergio Agüero'yu Liverpool'da görmek isterim.
Liverpool'da Torres'e bir alternatif yok şu an. Tek forvet oynayıp da sakatlandığında forvette oynayacak adam kalmıyor. Eğer Agüero ile Torres oynarsa takımın daha aktif olacağını düşünüyorum.

Ya da yukarıdakilerin tümü yalan. Agüero favori oyuncum, Liverpool da en sevdiğim takım. İkisini bir arada görmek en doğal hakkım.
;)

İLKER dedi ki...

Selam,
Ben ANREW JOHNSON ve ROONEY'i Fenerbahçe'de görmek isterdim.
Sebeplerine gelince Johnson'nın tek vuruş bitiriciliği ve ve hırsı.
Rooney'nin ise bitmek tükenmek bilmeyen dayanıklılığı ve inatçı kişiliği için takımımda görmek isterdim.
Biliyorum imkansız.
PES 2009 DA johnson benim ingiltere takımım da her zaman tek forvet olarak yeralmaktadır.
:)))

varol döken dedi ki...

zor ve güzel soru... ah be pennearabiata, neden bizim zamanımızda bütün 11leri ezbere bildiğimiz, bütün maçları izlediğimiz, weahların, van bastenlerin, koemanların, gullitlerin, socrateslerin, ederlerin zamanında yoktu bu bloglar:) bir socrates'i real madrid'de görmek istemez miydi gönül, bir zico milan a gelmez miydi, ajax öyle çok iyiydi de bir haessler roma'dan ötesine geçmez miydi? neyse bildiğimiz kadar 1-2 şey yazalım...

1- Zlatan Ibrahimovic Arsenal'e... Gunners'ı efsane yapacak, sonunda hak ettiği Avrupa'nın 1 numarası transferi olabilir bu. Ibrahimovic in de hayatta bir amacı olur!

2- Benzema, Ribery, Gomis, Alou Diarra Zidane yönetimindeki Real Madrid'e, yeni Fransız Devrimi olacaktır.

3- Arda Turan Ribery'nin yerine Bayern Munich e, Diego da Bayern Münich'e, Gökhan Gönül içim cızlaya cızlaya Juventus'a... Arda için Bayern bence müthiş ve doğru başlangıç olur, Ribery'nin yerini dolduramaz ama kendi stilini oldurur. Diego zaten orta sahası kaynayan en büyükler yerine Bayern gibi 10 numara eksiği hisseden bir takıma gidebilir. Gökhan Gönül ise sıkıcı İtalyan futbolunda yeni bir yıldız olur.

4- Ronaldinho Valencia'ya, hem bu İspanya'nın en sevdiğim takımlarından biri yeniden dirilir hem de Ronaldinho özlediğimiz futboluna geri döner.

5- Inter kümeye! :)

liverpoolandkop dedi ki...

Sol açıkta topu göğsüyle yumuşatıp KOP'a doğru hızlandıktan sonra ters bir bilek hareketiyle topu içeri çekip rakip sağ beki kornere yolladıktan sonra ortayı kesse Torres kafayı öndeki sol direğin dibine çakıp korner direği dibinde bekleyen Arda'ya doğru KOP boyunca dizlerinin üstünde kaysa mesela .. :)

Temur dedi ki...

Sabri ve Uğur Boral'ı Barcelona'da Real Madrid'de görmek isterdim. Adamları izlesinler de bizim ne çektiğimiz anlasınlar biraz.

ihk dedi ki...

tuncay'ı aston villa gibi daha iddialı bir takımda görmek isterim. şu anda biraz ahrcanıyor gibi.

milan daha uzun süre toparlanamayacak gibi. kaka real madris'e gitse, ortalığın tozunu atsa.

SK dedi ki...

Taner Guleri'nin Kocaeli yerine Kayseri'nin forveti olsa idi, Kayseri'nin cok daha ust siralarda olacagina inaniyorum.

Birde Linderoth'un Isvec milli takiminda yaptigi katkiyi,aldigi sureyi sakatlanmayip Galatasaray'da oynasa
takimin cehresini cok degistirecegini dusunuyorum.
Cunku bu sene Kayseri macinda bitik hali ile oynadigi 20 dakikada attigi paslar oyun gorunusu ile diger 21 futbolcudan cok farkli oldugunu gostermis idi. Yazik oldu bu guzel adama ve Galatasaray'a...


http://www.civilikrampon.blogspot.com/

H;M dedi ki...

Benfica'ya sessizce giden Reyes F.Bahçe'ye tam gider.. Hem sol açık hem forvet oyuncusu ve hatta alex'in pozsyonunda dahi oynar..

Senderos G.Sray'a fyda sağlar defansın göbeğinde..

Lugano, Milan'ın defansında göbekte en az 10-15 maç oynar, rotasyona gider...
Porto'da oynayan Hulk Valencia'da David Villa'nın yerini alabilir..
Lucio Milan'ın defansına ilaç olur..
Trabzonspor, Umut2un yerine Hasan Kabze'yi alsa daha fazla fayda bulur. Ali Bilgin ve Volkan Şen'ide kaçırmazlarsa takımın ortasaha ve hücum derinliği artar

Adsız dedi ki...

mehmet topal'ı everton'da görmek isterdim. gelecekte herkesin oynayacağı ideale yakın bir 4-6-0'ı şimdiden izlemeye başlardık premier league'de. (gerçi manu şimdiden izletiyor ama :))

mehmet topal - castillo
arteta - pienaar
fellaini - cahill

oyunun 2 yönünü de oynayabilen 6 orta saha oyuncusu. tadından yenmez.

ayrıca david moyes'un takımı forvetsiz oynatması hayale kaçtı denilebilir ancak ben onun vizyonuna güveniyorum, everton'dan iyi bir takım yaratıcaktır ileride, şuanki man. united'a benzer bir sistemle oynatabilir takımı

steven_stiffler dedi ki...

Robbie Keane'i Fenerbahçe'de görmek isterdim.Başlı başına golcü,çok gösterişli değil fakat yıldız oyuncu.Britanya'lı olması dolayısıyla zor bir transfer tabi ki.Fakat Robbie Keane gittiği her takımı bir gömlek yükselten bir futbolcu.Türkiye'de vurduğunu gol yapabilecek kapasitede olması da ayrı bir etken.

Koyu Çay dedi ki...

benimkide cok fantastik ama yazmadan duramayacagım abi kusura bakma:)

nistelrooy'la beckham'ı manu'da görmek istiyorum hemde çok istiyorum:D

PENNEARABIATA dedi ki...

@ kazım

daha önce izlemedin mi hiç?

Pasetto dedi ki...

Gözler Emirates'de soldan içeri giren bir tren arıyor. Eminim Wenger'de Ribery olmasını isterdi. Ardayıda gönderirdik Allianz Arenaya. Tuncay da Topal'la Merseyside'ın mavi yakasında. Kırmızı yakaya da lazım Kid'in yanına. Bayrak adam tadında. David Villa. Olur mu ki?

müşkülpesent dedi ki...

lincoln ve linderoth'u galatasaray'da görmek isterdim

Adsız dedi ki...

Fred'i Galatasaray'da görmek isterdim Baros'un yerine. Juninho ve Riquelme'yi de Galatasaray'da görmek isterdim. Arda'yı da Manchester, Liverpool ya da Lyon'da görmek isterdim.

masa bekleyen cocuk dedi ki...

ibrahimovici tabıkı trabzonum da gormek ısterım ama galiba Barcelona ya daha cok yakışır gibime geliyor.. tam barca nın adamı valla...

aşkın dedi ki...

Ah ulan, Lucio ve İbra Barcelonaya gelse, kaleye de Frey yeter de artar.Başka derdimiz yoktur.

Al lee dedi ki...

David Villa'yı Chelsea'de görmek isterim. Zira Dünya'da en beğendiğim forvet ikilisi olduklarından durdurulamaz olacaklarını düşünmekteyim. Ayrıca Ribery'i de Barcelona'da görmek isterim. Messi-Ribery-Eto'o 3lüsünün hızını hayal bile edemiyorum. Türkiye'den ise Mehmet Topuz'u Galatasaray'da görmek isterim Topal-Ayhan-Kewell-Arda-Topuz 5'lisinin efsane olacağını düşünmekteyim

aksilaz dedi ki...

Trochowski- Galatasaray
Van Bommel - Fenerbahçe
Martins - Beşiktaş
Grafite - Trabzonspor

Bunlar takımlara lazım olan ve alınabilecek isimler.

SozenE. dedi ki...

Selamlar,

Çok iyi fikir, tebrik ederim.
Geniş bir zamanda incelemek ve yorum yapmak gerekir :)

Eray.

bozüyük26 dedi ki...

- John Terry -> Liverpool

- Messi -> Arsenal

memduh95 dedi ki...

stivın gerard - barça. yenilmesi çok çok zorlaşır.

flyingdupe dedi ki...

Terry ve Sergio Ramos u yaşlı Milan defansını revize etmiş olarak görmek isterdim. birde sheva efsanesini devam ettirebilecek tek adam drogba bence Milan için yeryüzünde, aynı stilde oynadıklarını düşünüyorum.

inanc dedi ki...

Sergio Aguero'yu Liverpool'da isterdim.Atletico Madrid'de Torres'in boslugunu dolduran Aguero'yu bir de Anfield'da Torres'le yanyana izlemek muthis keyifli olurdu.

Torres,Aguero,Gerrard. Aman aman!

Serdardiyebiri dedi ki...

Biliyorum hepsi olanaksız gibi duruyor ama olsun.


Öncelikle hoca olarak rıdvan dilmen'i de fenerbahçenin başında görmek isterim.

Sonra David Villa'yı Romada görmek isterim. Tabiki Romaya olan sempatimle alakalı bu fakat kanatları ve ortasahası güçlü bir Roma'nın vucinic'ten çok verim alamadığı ortada. süper bir golcü romayı uçurabilir.

Lavezzi'yi guiza'nın yerine fenerbahçede isterdim. yırtıcılığı ve süratiyle kapanan defanslara karşı gol yollarındaki sıkıntıya derman olabilir.

Ardayı liverpoolda görmek isterdim. En az Riera veya Babel kadar katkı sağlayabilir.

Tuncay'ın da ispanya liginde özellikle atletico madrid'de çok başarılı olabileceğini düşünüyorum. Simao'nun yerine gole yakın kanat/forvet karışımı bir oyuncu olarak agueroyla bereber çoşarlar gibime geliyor.

son olara da selçuk, maldonado, ali bilgin ve yasin çakmak'ı galatasarayda görmek isterim :P

Doğuş dedi ki...

en sevdiğim iki topçu olan, agüero ve pato'yu aynı takımda görmek isterim. milan'da olabilir.

Unknown dedi ki...

messi ve arda'nın çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.messi gelsin tabiki :) realist olursak gsde pogrebnyak'ı görmek isterdim.

ckokler dedi ki...

Mehmet Topuz'u Atletico Madrid de görmek isterdim yada o ayarda(belki sevilla,villareal) bir ispanyol takımında.

Hakan Balta'yıda Aston Villa yada Evertonda.


Türkiye liginde istkrarı yakalamış ender oyunculardan ikisi, bir anda parlayıp bir yok olmadılar. Yıllardır kendilerini belirli oranlarda geliştiriyorlar.

Sabriyide Karşıyakada görmek isterdim. Her maçtan sonra bir kamyon dolusu dayak yerdi taraftardan

HHKahraman dedi ki...

Ufuk Ceylan veya Idriss Kameni'yi Galatasaray'ın kalesinde görmek isterdim, bir de Galatasaray forvetinde Hakan Şükür tipine şu anda en uygun isim olan Pavel Pogrebnyak'ın olmasını çok isterdim...

Koyu Çay dedi ki...

izlemedigimden deil be abi doyamadıgımdan :D

ozdemirmusta dedi ki...

gattuso'yu real madrid'te görmek isterdim. göbeğin arkasına yırtık kopuk bir adam lazım

İsmail dedi ki...

Arda yı Anfiel Road da Liverpool seyircisi önünde,Mascherano'yu Galatasaray da..[ Takas olabilir üstüne para werirse Pool :) ]

Sonraa, Kaka yı Premier Ligde..Chelsea olabilir mesela..Hiç sevmem ama Chelsea> city sonuçta..

David Villayı da Valencia dan daha büyük kalibrede bir takımda görmek isterim..Manu,Barça vs..

carlito dedi ki...

Fabregas'ı ve C.Ronaldo'yu R.Madrid forması altında izlemek güzel olur, CR7'yi yakın zamanda belki izleriz ama Fabregas Barcelona altyapısında yetiştiği için öncelikli olarak oraya gitmek ister heralde.


Birde İ.Üzülmez'i kendi jübile maçında herhangibir takımda izlemek isterdim, Beşiktaş'ın yerliler karması olur futbolu bırakan efsaneler kadrosu olur farketmez :)

Seçkin dedi ki...

Arda Turan >> Valencia (oynayabileceği ve takımın yıldızı olabileceği bir konumda olur)

Mehmet Topuz >> Galatasaray

Panucci >> Galatasaray

PENNEARABIATA >> NTVspor :)

yurdum insanı dedi ki...

yıllardır sebastian frey' i barcelona' ya yakıştırırım. hem frey şl' de söz sahibi ve kendi liginde kafaya oynayan bir takımı hak ediyor hem de barcelona' nın en zayıf yeri kale için frey makul bir seçim.

Panenka dedi ki...

Semih'i Fenerbahce ilk onbirinde isterim. Baska da santrfor istemem!

lowrider dedi ki...

Ronaldo -Real Madrid
Arda - Man utd
Mehmet Topal - Arsenal
Servet - Milan
Gokhan Gonul - Valencia
Ümit Karan - Hertha Berlin
Nonda - Panathinaikos
Baris - Werder Bremen
Hakan Balta - Barcelona
Mehmet Topuz - Aston Villa
Mehmet Yildiz - Lazio
Lugano - Lazio
Gokhan Unal - Paris St. Germain
Semih - Napoli
José Paolo Guerrero - Galatasaray
Marcell Jansen - Galatasaray
Piotr Trochowski - Galatasaray
Alou Diarra - Galatasaray
Lincoln - Betis
De Sanctis - Sevilla
Linderoth - Everton
Obertan - Kayserispor
Volkan Demirel - Cin liginde bir takim (gozden uzak, Allah'a yakin)
Alex - River Plate
Delgado - Paris St. Germain
Gokhan Zan- Yine cin ligi
Tello - Man City
Holosko - Bordeaux
Bobo - Valencia
Nobre - Fenerbahce

Ayrica
Kezman - Fenerbahce
Yilmaz Vural - Fenerbahce
Bulent Uygun - Fenerbahce
:)))

Unknown dedi ki...

fantastik de olsa bu hayalimi dile getirme fırsatı bulduğum nadir yerlerden birisi. o yüzden yazıyorum :)

gattuso => beşiktaş (yeryüzünde beşiktaş'ın [özellikle de taraftarın] mentalitesine bu kadar uyan başka bir oyuncu olduğunu zannetmiyorum)

selaminko dedi ki...

milan baros'un arkasına milli takımdan arkadaşı olan rosicky'i görmek isterdim. lincoln yerine rosicky daha güzel olabilirdi.

ERKUT dedi ki...

felipe caicedo Beşiktaş .

Cem Kalay dedi ki...

Herkese Selamlar öncelikle;

Arda Turan Arsenale;Gençlere önem verdiğinden dolayı sevdiğim hemde tüm dünyaya çoluk çocukla meydan okuyan bir Arsenalde Wenger'in takımında Arda'nın önder bir oyuncu olacağını düşündüğüm için.

Ribery,Benzema Real Madride; Taraftarı olduğum Madrid ekibinde herkes ne yazıkki Robbenin ayağına bakıyor. Orta sahaya bir Ribery,birde Forvete özel hayranı olduğum Raulun yanına Benzama gibi yırtıc,bulduğunu affetmeyen bir forvet yakışırdı.

Galatasaraya sağlam bir sağbek alınmasını isterim. Mesela tecrubeli bir Zebina Galatasaraya çok şey katabilir. Ayrıca Orta sahanın her yerinde oynayabilen Türkiye'nin en yetenekli orta saha oyuncularından biri olan Mehmet Topuzuda Galatasarayda görmek en büyük isteğim şuan için.

Tuncayı İngilterede üst sıralarda oynayan bir takımda görmek isterdim. Aston Villa olabilir mesela.

yok artık leBron james dedi ki...

barca eto yu versin marquez i versin samuel ve ibrayı alsın

i feel like nick cave dedi ki...

Şunsuke Nakamura(CELTİC) - BEŞİKTAŞ

ütopya bir adam değil ütopya için

Podolski - BEŞİKTAŞ :)

i feel like nick cave dedi ki...

Juan Pablo Sorín - BEŞİKTAŞ

en sevdiğim Arjantinli
2002 Dünya Kupası of Sorin of

jose dedi ki...

Ali abi çok güzel bir post olmuş öncelikle tebrik ederim.

Benım kendı tercıhıme göre Emile Heskey'i Galatasarayda izlemek isterdim açıkçası.

Ve tabi Juninho'yu...

Son 5 sezondur duran toplarda topun başına geçen Sabri zulmünden kurtulmak isterdim.Serbest vuruşlarda heyecanlanmak isterdim daha doğrusu.

meaglin dedi ki...

*birbirlerini iyi tanıdıkları için rosicky yi barosun arkasında;

*sneijder ve robben ile müthiş bir dörtlü olabileceğini düşündüğüm için fabregas ve topalı real'de;

*büyük takımlar arasında kalesi tehlikede olan tek takım olduğu için akınfeevi barça'da

*hayatımda gördüğüm en iyi orta saha 3lüsünün tekrar bir araya gelmesi için appi-aurelio-tuncay 3lüsünü herhangi bir takımda(fb olması tercihimdir:)

*dr.kubilay abime sevgilerimi göndererek geleceğin ön liberosu Rafael Carioca'yı F.Bahçe'de

*rüyalarımın kesicisi Tony Adams'ı TÜRKİYE'de

*maldonado,josico,uğur boral,can arat,kazım ve guizayı; fenerbahçenin büyüklüğünü kavrayamadıkları ve de fenerbahçe'de oynayabilecek kapasitede oyuncu olmadıklarını düşünerek dünyanın öbür ucunda herhangi bir tuvalette
Görmek İsterdim...

Fabio Luciano dedi ki...

gerard,iniesta ve puyol inter'de görmek isterdim.ibra gibi bir forvet varken arkalarındaki adamlar her ne kadar iyi olurlarsa olsunlar görüldüğü gibi şampiyonlar liginde bırakın finali çeyrek final görmeye bile yetmiyor.ayrıca bir de sağlam bir sol bek düşündüm ama inter için ama bulamadım.

ayrıca gökhan gönül'ün salgado
'dan ne eksiği var diye düşünüyorum bulamıyorum.yakışır real madrid'e.(belki biraz orta açmayı öğrenebilir.yoksa delinho olma yolunda ilerliyor.5 sene sonra onun içinde orta açmayı öğrense real madrid'de oynar geyiğini yapmak istemiyorum.)

ben fenerbahçe'de yıldız görmek istemiyorum.bana gökhan gönül-luciano-lugano-ümit özat-aurelio-tuncay-pvh gibi sorumluluk sahibi adam alsınlar,forma için oynayacak adamlar.evet biraz klasik bir istek ama napalım görünen köy kılavuz istemez.

hee bi de alabilyorlarsa alou diarra'yı alsınlar.

murat ceylan ismi aklımın bir yerlerinde.bu çocuk sanki bana bir şeyler olacakmış izlenimi veriyor.

ayrıca okay karacan--- ntvspor

uğur meleke----- pennearabiata.blogspot.com

görmek istiyoruz.

aceto okay abi'yi kafalıyor sende yap bi güzellik abi al şu uğur meleke'yi yanına çocuk kurtulsun osman ile ertem'den:)

ACY dedi ki...

saginda sol ayakli messinin oynadigi barcelonaya solda sag ayakli oynayacak bi arda isterdim icim aciya aciya ama 20 milyon euronun ucunu gostersinler once bakayim :P ayrica giden deconun yerine iniesta ve xavinin yanina fabregasi koyarlarsa play stationu kapatip gideblirler =)

bunlarin disinda galatasarayima lincoln'un yerine bulundugu yeri bir daha asla terketmeyecek olsa da riquelmeyi isterdim, sakatlar iyile$sin isterdim..

liverpooluma da forvete david villa (insallah seneye)

ozgurr dedi ki...

öncelikle Henry Arsenal e geri dönsün çocuklara abilik yapsın.

sonra Barca Henry nin boşluğunu Zlatan la doldurup ortasahayı Ribery ile takviye etsin.

tabi Real de bu arada boş durmayıp Kaka, Ronaldo ve Villa ile anlaşsın.

bizde Messi-Ribery-Eto'o-Zlatan lı Barca ile Robben-Kaka-Ronaldo-Villa lı Real arasında tarihin en büyük spor düellosunu izleyelim, bütün sezon boyunca zevkten zevke koşalım kendimizden geçelim :)

kutay dedi ki...

bir galatasaray fantazisi:
sabri rizespora gitsin...
ümit karan katar gençlik gücüne gitsin.
hasan şaş adanademirspora gitsin efsane olsun.
de sanctis kölne gitsin mondragon geri gelsin.
emre aşık beşiktaşa gitsin sonra yine geri gelsin.(sarj olması lazım)
lincoln zenit'e gitsin
arda arsenale gitsin
harry kewell kendini kurtarsın
necati ateş sociedad'da kalsın
tugay galatasaraya gelsin..

Bellamy. dedi ki...

real madrid'in daha üst düzey transferler yapması lazım. bunun için ronaldo, ribery ve ibrahimoviç'in üçünü de realde görmek isterim, olmayacak iş de değil, başlarına da mourinho gelsin.

onun dışında çok sevdiğim arsenal'ime silva ve villa'yı yakıştırıorum neden bilmem :)

Unknown dedi ki...

michael bastos'u Galatasarayım da görmek isterim..

Bu tarihi not tutun..
Ne Messi,ne Pato..
1-2 yıl içinde muazzam bir fiyata gelecek..

wjker1982 dedi ki...

Dede-Besiktas
Topuz-Besiktas
M.Topal-Besiktas

Gokhan Gonul:Juventus
Semih:Valencia(Villa ile super ikili)
Arda:Juve yada Bayern
Eto'o-Liverpool

TSL mac ayyinlai-NTV SPOR
Ali Okanci-NTV SPOR :)))

HaCiTo dedi ki...

ben biraz farklı bir yorum getirmek istiyorum.

Victor Valdes'i Barcelona'da görmek isteMEM! yetti be, şu takım bi tane adam akıllı kaleci bulamadı senelerdir! Zubizarretta'dan sonraki kalecilerine baktım da, hakikaten hepsi kabus gibi...

Vitor Baía - Carlos Busquets - Ruud Hesp - Richard Dutruel - Roberto Bonano - Francesc Arnau - Rüştü Reçber - Victor Valdes...

İlki bence içlerindeki en iyisi ama her an her türlüsünden hata beklenebilir, ikincisi zaten fakir bir çocukken Cruyff tarafından hayatı kurtarılan bir adam, üçüncüsü van Gaal döneminin Flemenk istilasının takribi 2 metre uzunluğunda ve yere yatana kadar sabahı bulan bir eseri, Beşiktaş'tan üç yiyen Dutruel ve Real Madrid tribünlerinden kendisine bildiğin "maymun" denilen Bonano için şu satırları yazdığıma yazık. Arnau, Rüştü ikilisi de eh işte dedirten ki Rüştü'nün yediği skandal goller akıllarda Barça formasıyla... Gel gör ki bi Reina vardı, beleşe kaçırdılar ellerinden.. Off of, çok doluyum bu konuda ya! Fasikül çıktı vallahi!

Ana konuya gelirsek, (zahmet oldu dedi sanki birileri) Türkiye için Portolu Hulk (Nonda) ve Tomas Costa'yı (Sabri) Galatasaray'a yakıştırıyorum. Yine Litex takımının Brezilyalısı Thomas hem tekniği hem de doğru zamanda doğru yerde bulunması ile Alex'ten sonra Fener'in aradığı adam olabilir. Cluj'dan Emanuel Culio da Beşiktaş'ta bence hiçbir işe yaramayan Holosko'nun yerine düşünülebilir. Yurtdışı içinse herhalde herkesin hemfikir olduğu şekilde şöyle bir dünya gözüyle Ibra'yı Barça'da görsek hoş olur. Eto'o da artık çok istediği (!) Bunyodkor'a gider.. :P

Bi de yapmayın etmeyin, Benzema balondur, Real'in topçusu değil anca yancısı olur, söylemedi demeyin!

Uzunluk konusunda inceden bir çığır açtıysam da affınıza sığındım gitti!

furkan dedi ki...

sa arkadaşlar bunlar iyide messi arsenal e gitmez
ardayı gönderelim ama onun yerine kimi alacaz yerine tekrar ribery diycem ama geri gelmez ki

benim favorim defans ta vidic gibi biri ortada ise fabregas veya kaka' gibi birisi ilerde ise pato gibi yakaladığını affetmeyen rooney gibi hızlı ve hırslı ronaldo gibi asabi olacak


milan kaka' yı nereden buldu brezilyadan bizimkiler neden hiç kimseyi brezilyaya afrikaya göndermiyor