2 Mart 2009 Pazartesi

VARAN-2

21 Aralık'ta kazanılan Dünya Kulüpler Kupası'nın ardından, dün de Wembley'de Tottenham'ı penaltılarla yendiler ve Carling Kupası'nı da müzelerine götürdüler. Şimdi önlerinde kazanmaları muhtemel 3 kupa daha var. Britanya'da sadece Celtic bir sezonda 4 kupa kazanmıştı. Ferguson bu rekoru İskoçların elinden almak istiyor ve önlerinde 3 kulvar var.

Varan-3: 24 Mayıs 2009'da Premier Lig şampiyonluğu gelebilir. En yakın rakiplerinin 7 puan önündeler ve 1 maçları da eksik.

Varan-4: 27 Mayıs 2009'da, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu; Inter'i elemeleri gerekiyor, ilk maçtan deplasmanda 0-0'lık beraberlikle ayrıldılar. Fergie ve öğrencileri bu yıl da kupayı kaldırıp üstüste 2. kez bunu başaran ilk takım olmak istiyorlar.

Varan-5: 30 Mayıs 2009'da, FA Cup; Kupayı kaldırmak için 3 maçları kaldı. Önümüzdeki hafta çeyrek finalde Fulham ile karşılaşacaklar. 18/19 Nisan'da yarı finali de geçerlerse 30 Mayıs'taki final onları bekliyor.

5 yorum:

alessandro del piero dedi ki...

sadece celtic'in 4 kupa kazandığından bahsetmişsiniz ama utd'ın bu sezonki 3. kupası bu zaten.. sene başında kazandığı community shield ve aralıkta kazandığı kıtalar arası kupayı düşünürsek daha şimdiden 3 oldu toplamda.. 4'ü geçmesi hiç de zor değil yani..

PENNEARABIATA dedi ki...

@del piero

ingilizlerin ve ferguson'un kendi yorumu bu. Şu an kendilerini 2 kupa saymış gibi kabul ediyorlar.

alessandro del piero dedi ki...

onlar da fazla mütevazıymış ya :)

yok artık leBron james dedi ki...

gercekten cok iyiler kupa canavarları bu adamları herhangibir yarısta dısarıda bırakmak gercekten zor

aşkın dedi ki...

''Cl'yi üstüste kazanan ilk takım olmak istiyorlar''
Abi burdaki ilk olan özellik hangisi?