14 Nisan 2009 Salı

BAYERN - BARCA

Şampiyonlar ligi tarihinde hiçbir takım 4-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında kendisine turu getirecek skoru bulamamış. Şampiyonlar liginde en büyük geri dönüşü yapan takım Deportivo. İlk maçı Milan karşısında 4-1 kaybettikten sonra rövanşı 4-0 alarak turu geçmişlerdi. Bayern ilk maçı deplasmanda kaybettiği 17 eşleşmede sadece 7 kez turu geçebilmiş, bu eşleşmelerde de ilk maçı 1 farkla kaybetmiş. Barça ise ilk maçı kazandığı 36 eşleşmede sadece deplasmanda 3 kez yenilerek elenmiş; hepsi de İngilizlere karşı. Barcelona bu sezon grupta oynadığı 3 deplasman maçını da kazandıktan sonra Lyon'la berabere kalmıştı. Yani Bayern'in (gerçi kendileri de inanmıyor turu geçebileceklerine) turu geçmesi için tarih yazması gerekiyor. Bunun için de Ribery'si, Toni'si falan pek yetmez, Beykoz tarafında Yuşa Hazretleri var, oraya bir ziyaret beklerdik aslında kendilerinden...

3 yorum:

varol döken dedi ki...

dikkat ediniz sayın pennearabiata hayatın kendisi messi'den de etoo'dan da, henry'den de daha süratli çalım atar herkese ve her şeye karşı:)

inatçı alman ruhunu kaybetmiş bu sene bayern ama en azından barcelona'yı zorlayacaktır ilk maça göre...

varol döken dedi ki...

bir de bu sefer kadro farkı var bayern'in, ben ne olursa olsun kazanacaklarını düşünüyorum ve evet almanları ispanyollardan çokkk daha fazla seviyorum:)

İzmir dedi ki...

Bayerne Şans tanımıyorum barca Yedekleriyle ezebilecek güçteler..