15 Nisan 2009 Çarşamba

CHELSEA 4 - 4 LIVERPOOL

Ne yazıkki böyle bir maçın sadece son 5 dakikasını izleyebildiğim için analiz vs. yazamayacağım. Maçın harika geçtiği, içinde birçok hikaye barındırdığı her halinden belli zaten. Chelsea bir Bolton korkusu daha yaşadı. Arsenal'i desteklememe rağmen Liverpool'a sempatim çok büyüktür(sempatisi olmayan da azdır heralde), çoğu futbol hikayesinde onlara rastlamanız mümkündür; ister destansı olsun ister trajik. Böyle bir maçın ardından elenmelerine üzüldüm ne yalan söyleyeyim! Ama inanın son 5 dakika da bana yetti. Neden mi? Asıl sana "geçmiş olsun" asıl sana, asıl sana "bye bye" asıl sana! Anladınız siz O'nu!!!

11 yorum:

Olive Tree dedi ki...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

SİYAH ULAN! dedi ki...

1 dolara, 1 dolara sayın seyirciler! Evet yanlış duymadınız sadece 1 dolara Chelsea'ye transfer oldu Alex!!

varol döken dedi ki...

aceto ya yazdığım yorumu kusura bakmazsan buraya da alacağım ali, ben böyle bir şey görmedim ya, gerçekten çok ayıp, o adamı orada tutmaları çok ayıp ama hepsinden önemlisi insanın kendisine ayıp!

ali allahaşkına söyle, böyle bir kurs falan var mıydı, hani seyircinin sinirini bozmak için saçmalama kursları, yani neden ne gerek var inanamıyorum bu kadar saçmasapan lafa, bir de öyle bir g.t oldu ki, hayatta insana dair acımasız ifade kullanmam ama basbayağı kapak oldu!

bu da aceto ya bıraktığım yorum:

bu hayatta en kötü şey dönekliktir... 2-2 olunca maç bitti diyip, 3-2 de nutku tutulan, 4-4 olunca da bye bye liverpool diyen, rafa benitez'in oyunca değişikliğine halini hatrını soracak herhalde diye maç anlatan bir spiker bir daha iş alabiliyorsa star tv spor servisi müdürünün bu işi bir daha düşünmesi gerekir!

Barizzio dedi ki...

Maçı anlatan adamın adı Uğur Önder. Bu ara bloglarda fazlaca gezinip, topladığı yorumları anlatıyor televizyonda da..

Unknown dedi ki...

maçta kim üstünlüğü ele geçrirse o takımın fanatiği oldu spiker abi. İstanbul ruhunu yüceltti yüceltti sonra toprağa gömüverdi. Sempatik olmak için elinden geline yaptıkça itici oldu. Alex in transfer olayında da saçmaladı, benim bildiğim bosman a göre bedava transfer gerçekleşir 1 dolara değil.

SİYAH ULAN! dedi ki...

ekşi sözlükteki uğur önver hakkında bazı güzel tespitler;

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=u%C4%9Fur+%C3%B6nver&kw=&a=&all=&v=&p=1

Manu dedi ki...

rafa benitez ile hiddink çok usta birer satranç oyuncusuymuş unutmayalım...
yemin ederim pool'dan nefret ettigini bilsem, onun için söylediğine inansam bazı şeyleri, sempati bile duyabilirdim ama varol ABİ'nin dediği gibi (abi furyası vardı bi ara hatırladın mı abi? :)) )
yusuf yusuf durumunun tezahurunu bünyesinde hissettikten sonra bir haller oldu spikere...

Left Winger dedi ki...

diyecek hiçbirşey yok,muhteşem gecenin tek kötü yanıydı...

kebabman dedi ki...

Maçı ITV yayınladı.Maç anlatımları da çok güzeldi ancak heyecan olsun diye televizyonun sesini kısıp John Alridge nin yorumculuk yaptıgı ve Liverpool maçlarının tamamını yayınlayan Radio City den taraflı anlatımı zaman zaman dinledim.
Çok eglenceliydi,çok heyecanlıydı.

Türkiye de herkes maç anlatan kişiden şikayet ediyor.Benim bir arkadaşımda forumumuza şöyle bir not düşmüş.
''Eğer bu izlediğim Chelsea - Liverpool maçında oynanan oyunun adı futbolsa ülkemizde ne oynanıyor meraklar içerisindeyim.

Ve bir de, İstanbul'daki abilerimden Star tv spor spikerlerini sokakta sıkıştırıp, bir güzel pataklamalarını istiyorum.
Uğur Önver denen kişi, anlatımıyla maçı katletti.''

Manu dedi ki...

şimdi yorumumu okudum da spiker baştan beri hallenmelerdeydi ama ali abi'nin ( yine abi :) ) dediği gibi sonda bay bay'larla uçtu resmen..

Genç Arsenal dedi ki...

önüne gelen spiker olursa böyle olur işte. türkiyede maç anlatabilen kaç isim var ki özel kanallarda. bari beceremiyorsunuz kiralayın trt spikerlerini. adam akıllı bi spiker kursu şart bu ülkeye. isimleri söyleyişi yanlış tarzı berbat. tvde maç keyfi falan kalmadı. yaşasın p2p maç keyfi.