1 Nisan 2009 Çarşamba

HANGİSİ JOSICO?

Çalışma arkadaşım Mehmet Akçay dün İspanya milli takımının kampını ziyarete gelen Fenerbahçe'li Josico ile özel bir röportaj yaptı. Birçok yorum gelmiş Mehmet'in röportajına, aralarında ilginç ve komik olanlar da var; "adam iyi oyuncu belli gözlüklerinden..." demiş biri, yarıldım okuyunca. Tamamını htspor.com'da okuyabilirsiniz. Ben en çok ses getiren kısmını yayınlıyorum.

"Benim imza törenim 2-3 saat gecikmenin ardından gerçekleşmişti. Ancak bu belirtildiği gibi benim sakatlığımla alakalı bir gecikme değil, tamamen Villarreal kulübüne eksik evrak gönderilmesinden kaynaklanan bir sorundu. Şekip Mosturoğlu’nun neden böyle bir şey söylediğini anlayabilmiş değilim. Tabii ki insanlara da bu olayı böyle lanse ederseniz, bu şekilde düşünmeleri çok normaldir. Tekrarlamak istiyorum, benim kronik bir sakatlığım yok. Ayağımın arka bölgesinde bir sıkıntı hissetmiştim şu anda çok iyiyim. Futbol oynayan herkes de bu tür sorunlar olabilir. Ama ben 18-19 yaşında değilim. Mesela baktığınızda Linderoth da geldiğinden beri oynayamıyor, ancak onun hakkında bu tür şeyler söylenmiyor. Ben çalışmalarımı sürdüreceğim. Takımdaki yerimi almak istiyorum. Selçuk'un arkasında uzun süre yedek kulübesinde bekledim. O yüzden şans bulamadım. Ama insanlar sanki sakatlığım olduğu için oynayamadığımı sanıyor. Biraz önce de söylediğim gibi şu an çok iyiyim."


ARŞİVDEN: FENERBAHÇE'Yİ KANDIRMIŞLAR

5 yorum:

memduh95 dedi ki...

sakat olmadığın halde oynayamıyorsan daha vahim. selçuk'un arkasında ben bile beklesem içime sinmezdi.

varol döken dedi ki...

ahahaha selçuk un arkasında beklemek, xabi alonso nun arkasında bekliyorum der gibi, çok fena çok:)

bu arada sayın penne arabiata güiza postu şahaneler ötesiymiş yeni okudum ben, hem tarzı hem komikliği ama ondan ötesi bugün de geçerliliğini koruyan vizyonuyla ahahah yarıldım ya daha yazamayacağım:)

varol döken dedi ki...

röportajın sponsoru gözlükler mi:)

AYHAN dedi ki...

gözlüğün markası DOLCE GABBANA memo'ya da yakışmış. Josico hakkında da pek bişey söylemeye gerek yok.

Fabio Luciano dedi ki...

bi tanesi de ciddiye almış kim kimdir bilmiyosunuz ne diye yorum yapıyosunuz diye :)