4 Ekim 2009 Pazar

BÜLENT UYGUN İSTİFA ETTİ


7 yorum:

MBC dedi ki...

umarim kalir sivas´ta onu bank asya´da görmek isterim acikcasi..

Rory Breaker dedi ki...

Bütün memleketin Sivasspor'a destek olmasını sağlama imkanı varken, O duruşuyla bütün sempatiyi antipatiye, nefrete dönüştürdü.Verdiği son derece gereksiz demeçler, sürekli rakiplere laf sokmaya çalışmalar, Yaz döneminde de kendisinin ön ayak olduğu transferler ortada. Kendi yaptığı tabloyu kendisi paramparça etti. Geçmiş olsun...
Sivas halkına sevgilerimle...

Ernest J. Garnest dedi ki...

Uzaylı Sivaslılar bu pankarta cuk oturmuş.

Bülent Uygun'a bişey olmaz adam zaten epey para kazandı futbolcu satışlarından bu sene zira sattığı futbolcuların çoğunun menejerliğini de yapıyordu.

Kısacası adam zaten parayı bulmuş karakter de öyle laf edilmeye gelemeyen biri direk basmış istifayı neyse sivas efsanesine olan oldu .

bsrcnzyrt dedi ki...

hiçbişeyini beğenmediğim bi adam.ama Sivas gibi bir şehir takımını son 2 yılda 2. ve 3. yapan bi adam neden görevini bırakır anlamıorm.ayrılıo die herkes üzgün triplerinde başkanından taraftarına topçusununa kadar.ne gerek var bu melankoliye.
demek istediğimi o branda anlatıo zaten."fergusonumuzsun ama 3 yıldan fazla kalamazsın burda"."felanca bu ülkede 5 yıldır klübün başında" diyemeyecez hiçbi zaman sanırım.ki 5 diorm bırak 15i 20yi zaten.

fatih dedi ki...

sezon başlamadan ayrılabilseydi keşke

voodoo girl dedi ki...

uzaylı yiğidolar hahahahahahahah müthişmiş.

gaussiansurface dedi ki...

Her insanın olduğu gibi Bülent Uygun'un da bazı hedefleri vardır doğal olarak ve bence kendisinin futbol adına en büyük hedeflerinden biri de Fenerbahçe'de görev alabilmekti.

Geçen sezonun sonundan itibaren baktığımızda Fenerbahçe'nin Bülent Uygun'u teknik direktör olarak tercih etmemesi zaten normal sayılabilecek bir durum, ama sportif direktörlük diye adlandırılan göreve de Aykut Kocaman'ın getirilmesi bana göre Bülent Uygun'u negatif etkiledi. Çünkü bu durumda Daum başarısız olsa bile -ki Türkiye liginde Daum'un başarısız olması az bir ihtimal- yerine Aykut Kocaman'ın geçeceği ve Bülent Uygun açısından olası bir Fenerbahçe'de çalışma hayalinin erteleneceği çok net belliydi.

Tabii ki kendi içinde neler yaşadığını bilmek imkansız ama bence hedeflerine ulaşmak için bir süre daha beklemek, hele ki geçtiğimiz 2 sezon boyunca öyle yada böyle kendinden bahsettiren bir Bülent Uygun için, çok kolay olmayacaktı. Durum böyle olunca da bana göre negatif etkilendi ve sonu istifaya giden bu süreç yaşandı.