5 Ekim 2009 Pazartesi

KAFASIZ KALECİ BURCHERT

Fotoğrafta sevinenler Hamburglu futbolcular. Arka planda sarı formalı ise Hertha Berlin kalecisi Sascha Burchert. İki dakika içinde Hamburg'tan biri 38 diğeri 44 metreden iki gol yedi. İşin ilginç tarafı golleri yediği iki pozisyonda da kale boştu. Peki Burchert neredeydi? Metrelerce üstünden geçen topları izleyerek geriye doğru kalesine koşmakla meşguldü. Çünkü iki pozisyonda da topu "kafayla" uzaklaştırmak için ceza sahasının dışına çıkmıştı. Bir topu Jarolim'e diğerini de Ze Roberto'ya kaptırınca da tarihe geçen kalecilerden biri oldu. Hani yediği golleri izleyince Rüştü'ye yapılanlar ne kadar da haksız diyor insan!

13 yorum:

SirEvo dedi ki...

Haftasonu epey garip geçmiş anlaşılan..
39metreden kafa golü falan. :D

Kalecinin yaptığı hataların videosu yok mu yav? :D

HaCiTo dedi ki...

iki golde kesinlikle Arne Friedrich'in hatası. Savunma arkasına atılan yüksek toplar ve kaleci çıkmasa zaten gol olma olasılığı çok yüksek olan pozisyonlar. Forvet oyuncusunun her iki pozisyonda da 2-3 metre gerisinde kalan Friedrich, kaleci topu uzaklaştırdığı anda yerinde kalmak yerine çizgiye koşsa iki top da rahatlıkla çıkardı zira özellikle Ze Roberto'nun vuruşu son derece cılızdı. Kaleci burada doğru işi yapmış ancak biri çok kaliteli biri de çok cılız ama kötü yere giden iki vuruşta kaptanının kurbanı olmuştur.

Rory Breaker dedi ki...

Maçon golleri,

http://www.tribuntv.com/hertha-berlin-hamburg-1-3-macin-ozeti-ve-golleri-haber4860.html

dertasacimbom dedi ki...

Rüstü'yle kıyaslamasak :) "Başa gelmeyince anlamıyor insan" diyor bu kahrı çekenler...

non of your business dedi ki...

rüştü'yü bu işe krıştırmayalım lütfen:)
Rüştü'nün gerçekten emekliliği gelmiş.bitmiş tükenmiş.kıpırdamaktan aciz.Allah aşkına attığı toplara bir bakın.ya rakibe,ya taca.Oscar'ın ahını aldık biz,hakettik bunları.

YZ Şahin dedi ki...

yalnız ilk golde güzelmiş :)

http://videos.sapo.pt/zBOETlE6pw7t1beM8UrN

ilk golü biz attık ama maçı siz alın demiş hertha

vts dedi ki...

her ikisi de zor gollerdi. ilkinde jarolim çok düzgün vurdu gelişine. 2.sini de ze roberto doğrudan kaleye yolladı. Türkiye liglerinde bu golleri atabilecek 2 orta saha oyuncusu yoktur herhalde. kaleci sonuna kadar haklı defansa kızmakta. 2dk önce aynı hatadan gol yemişsiniz. araya adam kaçırıyorsunuz ısrarla.

Unknown dedi ki...

Bence iki golde de kalecinin %100 hatası yok, defans gibi çıkıp vurmuş üstelik yakına da değil bayağı uzağa, e bir zahmet oyuncular da armut toplamasın da vurdurmasın adamlara.

PENNEARABIATA dedi ki...

adamın kısmetsizliği evet ama ilkinde ceza sahasında beklese eliyle de tutabilirdi. ikincisindeyse iki dakika önce öyle gol yemişsin bırak işte çıkma kal karşı karşıya. kendisine aşırı güvenmesinden yemiş golleri.

Unknown dedi ki...

Karşı karşıya kalsa tutması bence çok daha düşük bir ihtimal :) Orta sahanın oraya kadar vurmuş 2.de artık oyuncular da bir işe yarasın bir zahmet :)

PENNEARABIATA dedi ki...

bu adamın yiyeceği gelmiş işte. rakip kaleciye kadar atsa heralde yine bir şekilde yiyecekmiş :)

Brain Damage dedi ki...

Kaleci ne kadar hatalı ne kadar hatasız karar vermesi zor ikiside pozisyonda, topa çıkmasa niye çıkadında derler bu golleri yediğinde niye çıktında derler deriz diyoruz :))

bonaventure dedi ki...

bu kaleciye laf söyleyene. eyyam yapıyor derler;)