6 Mart 2010 Cumartesi

40.000

Dünya kupası sırasında Güney Afrika bir ton sarhoş ve azgın erkekle dolup taşacak. İçecekler, .ıçacaklar, yatıp kalkıp maç izleyecekler. 1 ay boyunca doğal olarak başka ihtiyaçları da olacak. Bu ihtiyaçların da birileri tarafından karşılanması gerekiyor. İşte bunun için de "hizmet aşkıyla" yanan dünyanın dört bir yanından özellikle de doğu Avrupa'dan yaklaşık 40.000 hayat kadınının Güney Afrika'ya gitmesi bekleniyor. Bir anlamda ülkede zorunlu ithalat söz konusu yani. Kadınlar belki 3-4 ayda kazandıklarını orada 1 ayda kazanacaklar.

Böyle organizasyonlar sırasında en azgın şekilde davranan erkeklerin İngilizler olduğu söylenir. 25 bin civarında İngiliz ile birlikte 450.000 civarında yabancı taraftarın Güney Afrika'da olması bekleniyor. Tabii yetkililer bu durumdan biraz rahatsız. Ama onları mutlu eden birşey de varmış, o da Türklerin gelmiyor olmasıymış. Bu yüzden kontenjanı 100.000'den 40.000'e düşürmüşler. :)) Hayır benim kafamı kurcalayan, bu 40.000 kadın Güney Afrika'ya giderse diğer ülkelerde ne olacak?!

7 yorum:

Musti dedi ki...

ali abi önceki şampiyonalar ile ilgili rakamlar var mı ona göre artış eğrisini falan hesaplarsak olası euro 2016 ev sahipliğinde mahcup olunmasın :)

aradadusunur dedi ki...

Doğru memleket meselesi. Üzerine düşünmek lazım. Değil mi?

fuleliyorum dedi ki...

yeterli sermaye olsa bir ayda kazanılacak parayı düşünemiyorum bile :)

fayrap dedi ki...

abi bizim taraftar gitse orayı yıkarlar :D:D yıkmak değil :D yıkarlar :D:D

Seyyid Ali dedi ki...

Euro 2012 Ukrayna ve Polonyada; eğer elemeleri geçip Ukrayna'da grup maçlarını oynarsak ek seferler düzenlenir Türkiye'den.
Bizdeki futbol aşkı başka tabii :)

Ortega dedi ki...

40000 mi?
İyiymiş :)

varol döken dedi ki...

40'000 de bile sıfır çeker bizim sıfırcı hafızlarımız...