28 Ocak 2009 Çarşamba

SON DAKİKA - İLK BİLEN SİZ OLUN


Fenerbahçe ile Appiah arasında yılan hikayesine dönen sorun çözüldü. Fifa Fenerbahçe Kulübü'ne müjdeli haberi verdi. Ganalı futbolcu Fenerbahçe Kulübü'ne 2 milyon 280 bin euro ödeyecek. Bu parayı lisansı iptal edilmemesi için 30 gün içersinde ödemek zorunda. Nihayet Fifa Türk kulüplerinden yana bir karar verdi.

7 yorum:

neretva dedi ki...

Bilmiyorum oluyor mu böyle "be first to know" falan. Gerçi haklısın "gücü özgürlüğünde" uymazdı bu yazıya.

adozzi21 dedi ki...

Ribery'den haber yok mu hala? :)

pclion dedi ki...

Çok da Fenerbahçe lehine bir karar sayılmaz. Appiah gibi bir oyuncu 2.2 milyon euro gibi bir ücretle bonservisini almış olacak. Bundan iki sene önce 13 milyon euroluk teklifler reddediliyordu onun için...

PENNEARABIATA dedi ki...

Haklısın ama bu işler kısmet işi. Gelinen noktada Fenerbahçe için bir kârdır diye düşünüyorum. Galatasaray Ribery'den 5 kuruş alamamışken!

Sencer Yücel dedi ki...

Sakatlanmadan önce Schalke'den 4 milyon €'luk resmi teklif gelmişti kulübe. Dönemin şartlarında kabul edilmesi mantıklı değildi. Şu an için 2.2 milyon € fena sayılmaz onun için. Olan Appiah'a oldu sadece.

alperensaylar dedi ki...

şu ekonomik krizde bir de bedavaya girme ihtimali varken 2.2 milyon avro kazanmak hiç de fena değil, hatta gayet iyi bir haber fenerbahçe için.

Ser dedi ki...

bence burada Fener'in ne kadar kazandigi ya da Appiah'in ne kadar odediginden cok Fenerbahce'nin hakli cikmasi ve sozlesmeye uyum konusunda bir usulsuzlukte bulunmadigina kanaat getirilmesi daha onemli. Ortega konusunda da hakli cikan Fenerbahce yonetiminin sicili "nispeten" temiz kalmaya devam etti.