29 Ocak 2009 Perşembe

ÜMİT KARAN'A 2 MAÇ CEZA


Ümit Karan'a 2 maç ceza geldi. Bu cezayı bence maçın ardından söylediği yalandan dolayı vermiş olsalar gerek. He bunu gözönünde bulundurmadılarsa o zaman az olmuş, 4-5 maç olmalıydı. Belki maç içinde küfretmedi ama maçtan sonra "Ben hayatım boyunca küfretmedim" yalanıyla hepimizi yemeye çalıştı. "Küfretmedim ama keşke küfretseydim" deseydi gözümüzde daha iyi bir yerde olacaktı.

9 yorum:

Sinan Kolat dedi ki...

cok yazik, umit belki en centilmen futbolcu degil ama soz konusu pozisyonda yalancinin o olmadigi gun gibi acik. maalesef bu tip yan hakemleri konusuyo olmak bile uzucu.

Kapali Ust dedi ki...

Ümit Karan maçtan sonra hayatımda herhangi bir hakeme küfretmedim dedi, röportajı tekrar izleme şansınız olursa bu noktaya dikkat etmenizi rica ediyorum.

Sencer Yücel dedi ki...

ardından yaptığı eklemede 12 yıllık kariyerinde hiçkimseye küfür etmediğini belirtti.

Unknown dedi ki...

Siz sanırım şahit oldunuz Ümitin küfrettiğine, böyle açıkca yaftaladığınıza göre

PENNEARABIATA dedi ki...

Küfretmeyen insan var mıdır sizce? Maç içindekini kastediyorsanız ben küfrettiğine inanmayan taraftanım. Ama dediğim gibi "kariyerimde hiç küfretmedim" demesi büyük bir yalandır. Eğer gerçekten hiç küfretmediyse hemen bir okul açıp bunu nasıl başardığını tüm insanlığa öğretmelidir böylece bizlere futbolundan daha çok şey katacaktır.

Mesut Ulukök dedi ki...

Ali abi,

Kariyerimde hiç küfretmedim demedi Ümit. Hakemlere hiç küfretmedim dedi.

Kapali Ust dedi ki...

Hala anlaşılmayan bir nokta var, hayatımda hiç bir hakeme küfretmedim veya başka bir ifadeyle kariyerimde hiç küfür etmedim kelimesi hayatımda hiç küfür etmedim anlamına gelmez. Bende hayatımda bir çok defa küfür etmişimdir ama kariyerimde yani iş hayatımda hiç küfür etmemişimdir kimseye, Ümit Karan'ında herhangi bir maçta birini küfür ettiğine şahit olduysanız veya hatırlıyorsanız bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Değilse kariyerimde kimseye küfür etmedim demekle Ümit Karan'ın neyi kastettiğinin çok açık olduğunu düşünüyorum. Saygılar.

PENNEARABIATA dedi ki...

@kapalı üst

Ben de hatamı düzeltiyorum o halde evet hayatım boyunca değil "12 yıllık futbol kariyerim boyunca etmedim" dedi. Şu an spesifik bir örnek aklıma gelmiyor ama sizi bilmiyorum bu lafı bana hiç ama hiç inandırıcı gelmiyor. Benim literatürümde "gerizekalı" demek de bir küfürdür.

Sencer Yücel dedi ki...

"Gerizekalı" ya da daha ağır bir şey olabilir bilemem. Ama ben futbolda Ergün Penbe, Aykut Kocaman gibi spesifik örnekler dışında bütün futbolcuların çeşitli çaplarda küfür kullandığına inanırım. Kaldı ki bahsi geçen gayet hırslı bir futbolcu. Şahit olmadım ama böyle olduğuna inanıyorum. Bunun nedeni Ümit Karan düşmanlığı veya benzeri bir şey değildir. Futbolda var olan şeylerdir...