27 Mart 2009 Cuma

BÜLENT UYGUN

"Sivas'ta gece hayatı yoktur. Futbolcuların içki alabilecekleri de sadece birkaç dükkan var. Bu dükkanların sahipleriyle de tanışıyorum. Yani futbolcularımdan biri bu dükkanlardan içki aldığında haberim oluyor, ben de o oyuncumu uyarıyorum."

Bülent Uygun Sivasspor'u zirveye taşıma sırlarından birini açıklamış(!!!) Yanlışlıkla Adriano falan gelse Sivasspor'a Bülent hoca ne yapacak merak ediyorum!

11 yorum:

Temur dedi ki...

Adam içecek ise Mekke'de bile içer. Gece hayatını sevmiyor ise Amsterdam'da bile dışarı çıkmaz. Zaten futbolcu kendine bakmalı zaten. Ekmek kazandığı iş konusunda ciddi olmalılar. ama yine de aklıma Engin Baytar geldi Gençlerbirliği'nden. Sene başı tesislerde sarhoş olup ortalığı yıkmıştı.

Al lee dedi ki...

bülent uygun hergün daha saçma bir yorum yapabiliyor. Sevgili Ali Okancı, sen daha iyi bilirsin olayın iç yüzünü ama benim aklımda Van'da içip dağıtan ve hiçbir maç oynamadan gönderilen Mike Marsh olayı var.
Bu arada Bülent fenerbahçe hayali için yırtınıyor açık şekilde. Ama bu açıklamalarıyla İstanbul'daki bütün tekel shopları denetlemesinin mümkün olmadığı gerçeğini yanyana koymalı ve biraz daha profesyonel çözümlerle uğraşmalı derim.

azmi dedi ki...

faşizan bir adam bu bülent uygun

azmi dedi ki...

ama bu arada mehmeti de çıkartan odur. m.yıldız bülentten önce yedekti. bjk açında ona şans verdi hani şu runje ye 40 metreden kafa golü attığı maç. sonra da o formayı çıkarmadı zaten

varol döken dedi ki...

kimse bu kadar aptal olamaz... sanırım ilgiyi kendi üstünde tutarak, futbolcularını koruyor... okuyan yazan adam bunu yemez de burası türkiye, belki de iyi yapıyor...

ama tabi şu da var şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik... gerçekten bunları kast ettiyse içim cızlar gerçekten... bir insanın aptallık derecesini yazmaz içki şişeleri, : % 37,5 hacmen zekayı değil içindeki alkol oranını gösterir... senin zekan bu hacme dayanamıyorsa sana artık hiçbir bilim adamı bir şey yapamaz...

sivas'taki futbolcuyu zan altında bırakıyor ayrıca, şimdi balili ne diyecek buna... sonra insanlar bunu okuyunca o kadar para alıyorlar karışacaklar tabi diyor, sinan engin çıkıp ben olsam lincoln'ün ağzını burnunu kırarım diyor... ama çıkıp hiçbir futbolcu bir şey demiyor... bir delikanlı çıksa, bülent uygun un açıklamaları kendini bağlar, antrenmandan sonra ne yapacağım da beni, performansım beğenilmezse zaten cezasını ben çekerim dese... bu kadar mı akıl yoksunu olduk, bu kadar mı tek tip oldu her şey, bu kadar insandan mı ibaretiz gerçekten orada burada birkaç blog ile...

ama bülent uygun da haklı, tükürdüğünü yaladı diyen başkanına rağmen galatasaray benim yuvamdır diyebilmiş bir futbolcuyu ben de görsem bu açıklamanın daha beterini yaparım: "başarımın sırrı gerektiği yerde oyuncularımın ağzına s.çm.mda saklı, hayır mecaz değil gerçekten ağızlarının ortasına s.ç.yorum!

koridorda yöneticisine sen kimsin de bana akıl veriyorsun diyen deli cafer'i özledim!

Sinan Yılmaz dedi ki...

Arsenal, Manu, Liverpool oyuncuları her daim sarhoş bir şekilde objektiflere yakalanırken neden hep şu şampiyonlar ligini yine o takımın oyuncuları kazanıyor Bülent Hocam?

Bir absürtlük yok mu bu işte?
Hadi Wenger işi bilmiyor...

ACY dedi ki...

başarıya alışık olmayan bi adamın kendisinin bile beklemediği derecede başarılı olunca geçirdiği travmaya derslik örnektir bu adam.. o nasıl bir egodu, o nasıl bir terim'den sonra ben varımcılıktır.. ezeli rakibimdir başarısızlığı beni sevindirir ama fenerbahçe hakkaten bu adamı başa getirirse gitsin bi çay koysun allasen.. yılmaz vural 8e katlar onu da sölemeden geçemeyeceğim =)

Mario Jardel dedi ki...

gün geçmiyor ki sayın bülent uygun saçmalıklarına yeni saçmalıklar eklemesin !

csr dedi ki...

bunun da yontemi bu herlade yoksa bu kadar koylu mu gercekten.. yuhh..

Kartal Bafiler dedi ki...

Sus Bülent Sus artık yahu.

müşkülpesent dedi ki...

masadaki telefon sayısı 4