24 Mart 2009 Salı

EN ÇOK KAZANAN 52 FUTBOLCU ( UPDATE )

* Üzerlerine tıklarsanız daha net görebilirsiniz. 5 Şubat 2009 itibariyle resmi olmamakla birlikte yaklaşık rakamlardır.

En çok kazanan İbrahimovic'in bunu hakettiğini söyleyebiliriz. Terry çok iyi kazanıyor ama adamın penaltı kullanırken ayağı kayıyor işte! C. Ronaldo bu listede en üst basamağa çıkar yakında. Iker Casillas'ın en çok kazanan kaleci olduğunu görüyoruz. Şu halleriyle Schevcenko ve Ronaldinho'nun Gerrard kadar kazandığını gözönünde bulundurursak Milan kulübünün transfer konusunda her zaman akıllı hareket etmediğini anlamış oluruz. Xavi, Iniesta ve Puyol, Barcelona'nın 3 evladı hakettiklerinden daha az alıyorlar diğerleriyle kıyaslandığında. Listenin sonlarındaki Bayern Münih'li Pike kim çıkartamadım sadece?!



*FutebolFinance

11 yorum:

memduh95 dedi ki...

pike = lucio.

PENNEARABIATA dedi ki...

lakabı falan mı? Lakabıysa neden bir tek onunkini yazmışlar?

memduh95 dedi ki...

Balık mı ne demekmiş pike, lakabıymış. Bence de garip bir tek onun yazılması öyle. Bir araştırıp döneyim bakalım bir şey çıkacak mı başka.

Zafer dedi ki...

abi ben de merak ettim araştırdım hemen; portekizce "lucio" = ingizlice "pike" = türkçe "kazma"; bu listeyi kim hazırladıysa kastı var herhalde adama.
bu sagnol'un ne işi var o listede ben onu anlamadım, ribery'den fazla kazanıyor.

PENNEARABIATA dedi ki...

sagnol sakatlığı geçmeyince şubat başında futbolu bıraktığını açıklamıştı. belki sezon sonuna kadar bayern ona kıyak yapıp parasını ödüyordur diye düşünüyorum :)

alt + 168 dedi ki...

Milan'da listeye giren 4 oyuncu: Kaka, Ronaldinho, Shevchenko, Beckham. Kaka takımın lideri, Beckham zaten kıyasla daha az alıyor diğerlerine ve mücadeleci. Ama R'dinho ve Shevchenko'nun Gattuso ve Pirlo'dan fazla alması gücüme gidiyor. İlerki yıllarda Pato yükselir bu listede.

Adil bir liste olsa bu Gerrard en çok kazanan oyuncu olurdu heralde.

memduh95 dedi ki...

Net bir şey çıkmadı başka pike için. Artık kazma mıdır, mızrak mıdır, turnabalığı mıdır ne demeye çalışıyorlarsa adama :)

Gala's dedi ki...

beckham senede 50 milyon dolar alıyor kulübünden. ama sanırım milanda olduğundan listede altlarda. ama o bu parayı kulüpten sadece oynadığı için değil reklam hakkı için de alıyor.

TheRealBigLebowski dedi ki...

willy sagnol neden listede onu anlamadim

Her Yol Roma dedi ki...

sidney govou 4.5 alıyo. şaka gibi.

varol döken dedi ki...

bence çok çirkin bir şey, futbolcu olunca bilmek zorunda mıyız ne aldığını... bu listeleri hep saçma bulmuşumdur... en iyi kazanan 10 aktris falan... bunları yapan adam da ekmek arası turşu yemiyordur herhalde ama kıskanç işte ne olcek:)