27 Mart 2009 Cuma

HELİKOPTER SORUNSALI

Talihsiz bir kaza sonucu aralarında BBP Başkanı Muhsin Yazıoğlu'nun olduğu 5 kişiyi taşıyan helikopterin düşmesinin ardından 40 saati aşkın bir süredir arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Binlerce insan, 10'un üzerinde helikopter, sis ve karın olduğu bölgede enkazın olduğu yeri aramayı sürdürüyor. Umutlar azalmış olsa da Allah'tan ümit kesilmez diyerek inşallah sağ salim kurtarılabilmelerini umut ediyorum. Ancak arama çalışmalarında zaafların olduğunu ileri sürenler var. Bu kadar geçen sürede, belli olan bir bölgede hadi karadan arayanları geçtim, helikopterler nasıl oluyor da bulamıyor enkazı aklım almıyor. Ne oldu yer yarıldı içine mi girdi bu helikopter?! Birileri bilgisayara numaraları girmedi de bilinmeyen bir adaya mı düştü?! Şimdi benim merak ettiğim şu; Allah korusun Türkiye'nin herhangi bir yerinde bir yeri bombalayan ya da birilerini öldüren yani bir şekilde suç işleyen birileri acaba helikopterin düştüğü yere kaçarsa ne olacak!?

5 yorum:

Cenky dedi ki...

Sevgili Okancı bu olayı Lost'a bağlaman her ne kadar üzüntü içinde okuyor olsak da postunu ve ilgili haberleri, bir an olsun gülümsetti bizi.

PENNEARABIATA dedi ki...

Lost'a falan bağladığım yok Cenky, bu bir kinaye. Nasıl oluyor da bulamadıklarını anlayamadığımı ve bu duruma üzüldüğümü anlatıyorum.

Sade dedi ki...

Enteresan yok oluş!

varol döken dedi ki...

bulundular ne yazık ki...

yalnız babası kaptan pilot bir arkadaşla konuştum... oralar çok fenadır dedi, normalmiş bulunamamaları... tabi ki okuyucu tepkisi normaldir çok anormal geliyor böyle bir devirde ama bazen de hiçbir şey bilmeden, şartları görmeden bizzat yaşamadan fazla acımasız oluyor türümüz...

bilerek bulunmuyor diyorlar, ya muhsin yazıcıoğlu'nun adını hatırlayan yoktu düne kadar, aldığı oy % 00,1lerde hükümet neden düşman olsun böyle bir adama...

ne öyle ne böyle diyorum, sadece bilemeyiz diyorum ve başları sağolsun...

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.