23 Mart 2009 Pazartesi

LINCOLN VE 6 BAVUL

Galatasaray'lı futbolcular 4 günlük izne çıktı. Lincoln de haber vermeden 6 bavulla İstanbul'dan ayrılmış. Dönmemek üzere gitti gibi gözüküyor.

Ekleme: Benim aklım almıyor, sen gidiyorsun Trabzonspor maçında Lincoln'ü oynatmayarak sözümona cezalandırıyorsun. Ne diyecektik yani? "Vay be Bülent hocaya bak ne prensipli! Trabzonspor gibi önemli bir deplasmanda Lincoln'u oynatmıyor haddini bildiriyor mu?" Eee sonra da çıkıp Hamburg maçında görev veriyorsun ama, neden? Çünkü ihtiyacın var. Sonra yine Eskişehirspor maçında oynatmıyorsun. Ne yani bu? Kullan at mı? Bülent hoca Lincoln'e dersini vermiş mi oldu yani? Guardiola ne yapsın yaw, elinde 10 tane Lincoln var. Bir teknik adamın görevi futbolcusunu kaybetmek değil, kazanmak olmalıdır. Ama Bülent Korkmazda da bulmuyorum suçu, sorumlular Yıldırım Demirören gibi o koltuğa yapışıp bırakmayan Başkan altı isimlerdir.

21 yorum:

Anıl dedi ki...

Aman gidişi olsun dönüşü olmasın!

selaminko dedi ki...

iyi güle güle. allah yol açıklığı versin. Yok arkadas tamam yıldızsın ama bu kadar da kaprisli olunmaz be.

firat selcuk dedi ki...

sanmiyorum ki itiraz eden olsun kendisine.. meira ile ayni takimda top kosturmaya devam edebilir, zira verdigimiz parayi baska turlu kurtaramayiz..

jose dedi ki...

defolsun gitsin.

Adsız dedi ki...

"kimse galatasaray'dan buyuk degildir" beylik laflari edenler, lincoln'un gidi$i ile galatasaray'i hakan unsal ve kompleks yumagi tayfasinin altinda bir guzel ezdirdiler. beli geldi galatasaray'in. tebrikler

ali dedi ki...

gitmesi gerekenler bu takımın köküne hala dianmit yerleştiriken lincoln ün gitmesine alkış tutanlara yazıklar olsun. ultraslan mış bi de pehh. artık işler öyle hale gelmiş ki kahvede yanımda oturan zeka fakiri amcalar g.saray ın yediği her atakta lincoln e ana avrat küfür ediyor siz de burda adama defolsun çekiyosunuz. futboldan biraz anlayan insan lincoln ü de anlar. hayatımda hiç a.s.y de bulunmadım(g.saraylılığımı kimseyle tartışmam bu nedenle)ama tek dileğim bu ara bi maça gidip boğazım yırtılana kadar lincoln diye bağırmak ve hatta güvenliği aşıp kendisine sarılıp gözyaşları içinde seni seven gerçekten çok seven o kadar insan var ki, işte burası türkiye futbol bilgisi bu, işte bu kulüp g.saray burda o kadar ihtiras var ki...diyeceğim. bunu yapacağım gerçekten. başladım portekizce, ispanyolca öğrenmeye.

liverpoolandkop dedi ki...

8 Gol, 14 Asist lafta kolay da bu forma içinde en son bu performansı kim sergiledi de istenmeyen adam oldu Lincoln anlmıyorum?
önce Antep deplasmanı sonra Sami Yen'de Fener, İBB ve 4 Ankara takımından sonra BJK ve Sivas maçlarında Hasan, Ümit ve Mehmet Güven üçlüsüyle Büyük Kaptan kurtarsın takımı.

simon dedi ki...

bende bu adama bu kadar öfkeyle bakanlara hayret ediyorum.... oynamadığı maçlarda bile suç hep bu adamda oluyo..ben olsam bu şartlarda dönmem.... oda dönmesin hatta yanına Baros ve Kewell ı alsında seneye de yeniçerilerimiz onların kellesini almadadan kendilerini kurtarsın. bu arada hala teknik direktörümüz koşmaktan mücadele etmekten bahsediyo... yedin lincolnü işte herkes deli danalar gibi koşturur her yere. bu arada korkmaz bülentimiz iyiki inşaat mühendisi falan olmamış mimarlarla mühendislerine de harç falan kardırırdı neme lazım.

jose dedi ki...

isterse 20 gol 15 asistle oynasın.böyle artistlere ihtiyacı yok bu takımın.sanırım bizim camiayı hıc 10numara falan gormedık zannedıyor.bız 10 numaranın kralını gorduk gheorghe hagi.

erssre dedi ki...

yolcu yolunda gerek...

http://ermansire.blogspot.com/2009/03/hey-cassio-fuck-off.html

ali dedi ki...

hagi ile lincoln ü kıysalamak bariz gaflete düşmektir zaten çoğu g.saray taraftarının(!) esas sorunu bu 'yea biz hagi yi gördük lincoln ne ola' e hagi den sonra kimi gördün? bence herkes maçtan önce omzunu, kafasını kırsın sonra bandajla sarıp oynasın. ne de olsa bülent büyük kaptan, ne de olsa 2000 ruhu. şuan lincoln ün gitmesine sevinenler her tartışmada 10 sene önce alınmış ikinci sınıf bir kupanın gölgesi altına sığınanlardır. skibbe giderken canım yanmıştı eğer olurda lincoln giderse aynı acı bir kez daha yakacak kalbimi. kimse bu takımdan her sene şampiyonluk, önemli başarılar beklemiyor ama istikrar bekliyor. bu şekilde istikrar sağlanacaksa gönderilsin lincoln, skibbe gönderilsin...profesyonelliğin kıyısından geçemeyen her futbolcusundan maksimum efor bekleyen bi takım, herkes üç kişilik oynasın, arda özverisi göstersin beklentisine sahip bir takım ne büyük bir takımdır ne de benim takımımdır. bir tahminde bulunmak istiyorum sezon sonu bülent gider yerine falko götz gelir. na buraya yazdım. aynı terane işte. keşke hiç gelmesydin bülent keşke yemi olmasaydın bu yönetimin.

Murat1905 dedi ki...

Keşke Bülent Korkmaz'ın şerefli bir şekilde istifa ettiği haberini duyursaydınız.

Helal olsun Lincoln'e az bile dayandı bu ırkçılığa. Ribery'i nasıl arıyorsanız Lincoln'ü de en az onun kadar arayacaksınız ve bu takıma artık yıldız oyuncu gelmeyecek (her ne kadar siz Diego hayalleri kursanız da). Şimdi sırada Baros, Kewell ve De Sanctis var bakalım hangisini önce bezdirecekler? Amatör yönetim ve teknik adamdan da bu beklenirdi. Duran topları Sabri güzel kullanıyor zaten, size yeter de artar bile!

Sevgiler

cisco dedi ki...

karakterli topcuymus, helal olsun.

biz hagi'yi gorduk dogru. ee ama ondan sonra da inamotoyu gorduk, cihan haspolatliyi gorduk, bulent akini gorduk, mehmet guveni goruyoruz.

t.direktorun gorevi oyunculari en iyi performansi alabilecek sekilde yonetmektir. t.direktorluk "yassak kardesim" zihniyetiyle yapilacak bir is degildir.

miglate dedi ki...

Ben size olacakları söyleyeyim:

İlkin suç Skibbe'deydi, onu gönderdiler.

Şimdi suç Lincoln'de diyorlar anlaşılan onu da gönderiyorlar.

Bence bu işte başından beri suçlu olan yönetimdir.

Onların da gidişi yıl sonu olacaktır.

Bundan tek zararlı GS olacaktır. Böylece 1 sene boşa gitmiş oldu.


SEYRİ FUTBOL

Engin dedi ki...

Galatasaray fenerbahçe olmuştur hayırlı uğurlu olsun. Biz nasılsa t.d. olmadan şampiyon olduk o zaman kukla oynattıralım dediler skibbeyi harcadılar. bülent büyük kaptan dediler milleti onla kandırdılar. stadı bile yüzlerine gözlerine bulaştırdılar. Faruk Süren'i ve Mehmet Cansun'u örnek alacaklarına aziz yıldırımı ikon seçtiler. Yapacakları çok basitti. Bir tane kendini kanıtlamış teknik adam bulup sene başında imza töreninde yanında olacaklardı ve sonra hep susacaklardı.Ama hayır kendilerini göstermeleri lazımdı.Tebrikler takımın içine ettiniz. Şampiyon olamazsak olamayalım ama 6-7 yaş kıskançlık kavgalarına da kulübü mahküm etmeyin.

alengir dedi ki...

Ben bu filmi daha önce görmüştüm 2003 yılında Fenerbahçe çevirmişti ve o zaman ki filmin baş rolünde Ortega vardı,senaryo da ufak değişiklikler olsada bu filmde de değişik bir şey yok...

gica dedi ki...

lincoln hamburg maçında çıkarken terbiyesizlik etmiştir. yerine giren adam mehmet güven olsa bile saygı göstermek zorundasın. ha bence de saçmalığın daniskası o ayrı.

ancaaak, sen bu adamın bu sene sana kazandırdığı maçları bi kalemde silersen, saçma sapan disiplin edicem diye adamın ağzına tükürürsen taraftarın tepkisini paşa paşa kabul edeceksin.

ribery-jardel'i de gördük biz.onları da küstürdüler.nooldu sonra? kaç yıl orhan ak'la cihan'la oynamadık mı?hangi birimiz imrenerek bakmıyoduk fener'in kadrosuna? lincoln değil miydi hertha,benfica,beşiktaş ve daha bir çok maçı bize alan?

lincoln kafadan kırık bir oyuncu mu? e evet biraz kırık. ama lincoln bu takıma gelirken bu bilinmiyo muydu zaten? o riskleri alarak almadın mı bu adamı? bu adamı pohpohlarsan, sırtını sıvazlarsan maç alır sana. lincoln'den arda olmasını bekleyemezsin. o sadece maçını oynar evine döner.

yönetim bir olayı nasıl bu derece eline yüzüne bulaştırdı anlamıyorum.kafayı yemek üzereyim. almanya dönüşü kapanması gereken bu konu 2 hafta geçmesine rağmen hala kapanmadı. bu kadar amatörce bir yönetim gösterilmez vallahi billahi gösterilmez

jose dedi ki...

@ali

ben sana etik değerlerden bahsediyorum sen hala lincoln,lincoln anlatıyorsun.ne alakası var 2000 senesı ıle bunun.hagi -20 derece sogukta erzurumla kupa macına bıle cıkan adamdı.mucadele ederdı futbolu oldugu kadar karekteride sahada 10 numaraydı.bu karakter sorunu olan sahısta hagının karıyerı falan olsaymıs sanırım sadece ıc saha maclarında forma gıyme sartı kosarmıs.hayatında bu kadar taraftar tarafından sevıldıgı yerde olmusmu acaba bu herıf merak edıyorum.bundan sonrada olamayacak zaten burdan gitse bile.

gica dedi ki...

ali abi peki satılacağına veya bir daha gelmeyeceğine dair bir istihbaratın vs. var mı? gerçekten can sıkıcı oldu bu olay...

PENNEARABIATA dedi ki...

@ gica

Yıl sonunda güle güle diycekler diye duydum. Bir dönsün bakalım ne olacak, yönetim ve hoca iyi bir insan kaynakları yaparlarsa sezon sonuna kadar faydalanırlar ama pek sanmıyorum.

gica dedi ki...

keşke böyle olmasaydı...

keşke bu takımın tıkır tıkır top oynamasını sağlayan adam bu şekilde bitirilmeye çalışılmasaydı...

giderse şayet seen sonunda, 2-3 yıl sonra youtube'dan videolarını izleriz yine. tıpkı jardel,ribery gibi adamlara yaptığımzı gibi...