14 Mayıs 2009 Perşembe

İLK BİLEN SİZ OLUN: FLORENTINO PEREZ "ADAYIM"

Florentino Perez bundan 1172 gün önce 27 Şubat 2006'da, saat 21: 35'da Real Madrid'deki başkanlık görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Az önceyse Madrid'deki Ritz Hotel'in Real salonunda düzenlediği basın toplantısıyla önümüzdeki ay yapılacak başkanlık seçimlerinde tekrar aday olduğunu açıkladı. Real Madrid için bu tarihi an'a İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Portekiz, Kolombiya, Şili, Japonya, Katar, Çin, Türkiye ve diğer ülkelerden 200'i aşkın basın mensubu katıldı. Türkiye'den kim mi katılıyor? Ben ve Mehmet Çiftçi. :)

Sabah saatlerinde Madrid'e indim ve hemen otelin yolunu tuttum. Salona girmemden kısa bir süre Perez girdi içeri. Heyecanlı gözüküyordu Başkan. 9 yıl önce ilk kez o koltuğa oturduğu andaki gibi heyecanlıydı. "Buralarda olmadığım süre boyunca kimseyi rahatsız etmemek için birşey söylemedim" diyerek başladı sözlerine. "Ama yaşanan ciddi olayların ardından Real Madrid için Başkan adaylığını açıklamam kaçınılmaz oldu. İşte karşınızdayım ve seçimlerde bu büyük kulübün başkanlığına adaylığımı koyuyorum" dedi.

"Kulüp zor zamanlardan geçiyor ve bana ihtiyacı olduğuna inanıyorum. 7 Aralık tarihinde bu dünya kulübünün adını lekelediler. Bu zor dönemde bu koltuğa oturmak benim için onurdur." diyerek sözlerine devam etti Başkan adayı Perez. Jorge Valdano ve Zinedine Zidane, Perez'in adaylığında ve sonrasında çalışacak isimler. Perez bir Portekizli gazetecinin Cristiano Ronaldo'yu transfer edecek misiniz sorusuna "Buraya başkan adaylığımı açıklamaya geldim, transferleri açıklamaya değil." cevabını verdi. Ancak buradaki İspanyol arkadaşlar Perez ile Ronaldo'nun sözleşme imzaladıklarını ve Portekiz'li için 80 milyon euro evet yanlış duymadınız 80 milyon euro ödeneceğini söylüyorlar.

Perez'den inciler;

* Cristiano Ronaldo dünyanın en iyi futbolcularının başında geliyor.
* Madrid'de dünyanın en iyi futbolcuları oynamalıdır.
* Raul tartışmasız, sorgusuz Real Madrid'in sembol futbolcusudur. O bırakana kadar forma O'nundur.
* Roberto Carlos Real Madrid tarihinin en iyi futbolcularından biri.
* Barcelona'nın bu kadar iyi bir sezon geçirmesi beni korkutmuyor, motive ediyor.

Bu başkan adaylığı toplantısı bitti. Sırada Aziz Yıldırım'ınki var. İnsanoğlu kuş misali işte. Birgün Madrid'de Ritz Hotel'indesin, bir gün İstanbul'da Faruk Ilgaz Tesisleri'nde. Bakalım yarın sabah Aziz Başkan neler diyecek?

9 yorum:

alperensaylar dedi ki...

abi ciddisin sanırım bu sefer:)

beckham07 dedi ki...

resim yok mu :)

ziggytheking dedi ki...

Konuyla alakasız ve daha önce bahsetmiştin ama işler iyice karışmaya başladı Konyaspor cephesinde. Bu yüzden linkteki haberi de yorumlar mısın Ali abi? Teşekkürler

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=56493

Cem Kalay dedi ki...

Şaka gibi geliyor :S Onion tv de yok etiketlerde ama :)

Sinan Kolat dedi ki...

bu haberler soğanlı mı soğansız mı?

PENNEARABIATA dedi ki...

Bu post doğru ama ben yalanım :)

gica dedi ki...

ronaldo bir sezonda muhtemelen 4 kupayı almış bir takımdan madrid'e mi gidecek? şaka gibi cidden klasik ispanyol medyası işte. schustere de 3 yıllığına 20 milyon vermiş galatasaray onlara kalsa

Cem Kalay dedi ki...

Perezin gelmesiyle Madrid'de 2.Galacticos dönemi başlar...

venezia dedi ki...

'' .... Portekiz'li için 80 milyon euro evet yanlış duymadınız 80 milyon euro ödeneceğini söylüyorlar ''

bu haber asparagas olsa bile,yalan olsa bile ben bu transferin bu yaz bi şekilde gerçekleşeciğini düşünüyorum.

eee ne demiş zamanında vladimir ; yeterince sık söylenmiş bir yalan gerçek olur :)