11 Mayıs 2009 Pazartesi

HARRY KEWELL

"Eğer birisi kendi taraftarlarının Galatasaray taraftarından daha iyi olduğunu iddia ederse, o kişiyle olmadığına dair hemen bahse girerim."

Harry Kewell Fifa'nın resmi internet sitesinde kendisiyle yapılan röportajda Galatasaray taraftarları ile ilgili görüşlerini açıklarken...

24 yorum:

cmzrfdl dedi ki...

kewell'ın bu açıklamayı yaparken dikkate aldığı değişkenler nelerdi acaba? ne olursa olsun, keşke 2 hafta daha bekleyip açıklamasını öyle yapsaydı.

canbil dedi ki...

"Eğer birisi kendi antrenörünün Galatasaray antrenöründen daha çapsız olduğunu iddia ederse, o kişiyle olmadığına dair hemen bahse girerim."

açıklaması da yakındır...

Tunç Bozacılar dedi ki...

Uzattım serçe parmağımı Harry Ağa ... Potter Potter yapacaksın altına 2 hafta sonra :)

Erchamion dedi ki...

Hagi bıraktıktan sonra şu takıma gelmiş en büyük oyuncu. Şu tek sezonda bile işine ve takıma olan saygısıyla her Galatasaraylının kalbinde yer etmiştir mutlaka. Ben bile bu adamın sahadaki çabasını izlerken mahçup hissediyorum. Hakettiği değeri veremediğimizi düşünüyorum. Tamam fizik gücü fazla değil, kondüsyonu zayıf ama kimse bu adamın elinden geleni yapmadığını söyleyemez bence.

Olgu Akbayrak dedi ki...

Kewell Liverpool'la geçen sezon gördü zaten İnönü'yü... :) 99'da Leeds'le Cehennemi -pardon- Ali Sami Yen'i gördüğü gibi...

smyrnian dedi ki...

"Eğer birisi kendi taraftarlarının Galatasaray taraftarından daha iyi olduğunu iddia ederse, olurmu adamım g.saray taraftarı futbolcusuna bi hafta söver,öbür hafta gönlünü alır derim"

ozdemirmusta dedi ki...

Türkiye'deki taraftar gruplarını kıyaslamayı bir kenara bırakalım derim.
Senelerce Anfield'ta oynamışsın sen Harry,
ayıp değil mi the Kop'un müdavimlerine??

çağrı dedi ki...

Kewell'in Liverpool tribünleriyle yıldızı hiç barışmadı ki...

Şu da enteresan bi durum.İngilizler bizim tribünlere özenir.Ne güzel 90 dakika bağırıyolar hesabı.Biz de onlara özeniriz.90 dakika bayık tezahürat yapmak yerine,maçı yaşıyolar şeklinde.Kimse halinden memnun değil.

Galatasaray taraftarı ise rezalet durumda,Kewell'ın teveccühüdür o sözler.

bjkmad dedi ki...

Kewell'in taraftara şirin gözükmek için yaptığı ilk açıklama değil.
Kewell sen büyük topçusun,böyle şeylere ihtiyacın yok.
inönüye gelince taraftar gör:)

Anıl dedi ki...

Beşiktaşlı arkadaşlar da az güldürmüyor değil hani? Nasıl bir atmosfer yaratıyorlarsa artık kendi takımlardan başka herkesin işine yarıyor.

sinem dedi ki...

ey beşiktaşlılar, kewell inönü gördü. adam futbola galatasarayda başlamış gibi konuşuyorsunuz :)

ayrıca, aşkların en güzeli, karşılıklı aşk. taraftarla kewell aşk yaşıyor resmen :D

mes dedi ki...

Yahu abi bu beşiktaş tarftarının olayı nedir ben hala anlamadım , ulan bir liverpool maçında La Doce'nin efsane bestesinin melodisini resmen çalıp bi şov yaptınız hala bunla mı övünüyorsunuz ? Size La Doce'nin '' ''bizi taklit edebilirsiniz, ama bizim gibi olamazsınız '' sözünü hatırlatmak isterim.


Avrupa ''CEHENNEM '' sıfatını boşuna vermedi ASY'e , ben 5 yıldır İnönü'ye deplasmana geliyorum ama bahsettiğiniz etkiyi nedense bir türlü göremedik. Daha geçen hafta fener maçında gördük neler yapabildiğinizi. Kewell o stadı da gördü merak etmeyin hemde tek avunduğunuz günde. Hayırlı işler.

K. A. dedi ki...

Açıklamalar hikaye Harry Kewell şahane.

Adsız dedi ki...

rabbime sordum kewell dedi.

Mr.Eko dedi ki...

İnönü'ye çıkmadı mı bu kewell daha?

pseudomondo dedi ki...

adamın giyim tarzi çok iyi, kim giydiriyo bu adamı imaj danışmanı falan mı var acaba?

sunshine dedi ki...

Bir galatasaraylı olarak üzülerek söyleyebilirim ki galatasarayın neresi doğru ki taraftarı olsun.Her geçen günde daha da kötüye gidiyoruz.

varol döken dedi ki...

valla o taraftar bu taraftar konusu beni ilgilendirmez de hakkaten kewell in bu sözleri söylediği taraftar olmak isterdim... bir insan bu kadar mı hakkını verir giydiği formanın bu kadar mı yakışır bir sahaya, bu kadar mı insana futbolu sevdirir bir daha...

benim de böyle oyuncum olsa ben de basarım bağrıma, bence olay taraftarda değil harry kewell'da...

(bu sözleri bir aziz pierre de söyleyebilirdi fenerbahçe taraftarı için ama hadi gel de güiza ya söylet... yani söyleyene değil söyletene bakmak lazım, altı üstü 3-5 desibellik kuru gürültü için bir başkasını kırmamak lazım)

bigbeckenbauer dedi ki...

varol harika açıklamış durumu. bu açıklamayı şu anki kadrodan kim yapsa beni zerre etkilemezdi. "popülizm" der, geçerdim.

ama kewell... bu adamla taraftar arasında gerçekten karşılıklı bir aşk var, bunu her an hissedebiliyorsunuz.

keşke hiç gitmese.

beckham07 dedi ki...

Bunu neye dayanarak söylemiş anlamadım. Ne varmış gs taraftarında bu kadar iyi olan? komik, okuyunca güldüm sadece...

apaç dedi ki...

galatasaray'Lıyım ve kewell geldiğinden beri yaptığı gibi gene tribünlere oynamış.

hayır sen oynasan da oynamasan da sana tapan futboldan bihaber bir kitle var zaten.

ne gerek var bu tarz suni şirinliklere!?

çık adam gibi topunu oyna, her maç 40. dakikadan sonra oyundan düşme, iki üç adam geç..

varsa yoksa ''ben böyle taraftar görmedim'', ''gs seyircisine aşığım'' ''istanbul çok fantastik'', ''keşke boğaz ve kebapla daha önce tanışabilseydim''.

düzenbaz herif!!

Malvinas dedi ki...

Cevabı Dimitar Berbatov ve Martin Jol'den sonra Portolu oyuncular ve özel parantezle Lisandro Lopez verdi...

"Portolu futbolculara, “Karşılaştığınız rakipler arasında hangi seyirci daha radikaldi?” sorusunu yöneltti, cevap ilginç ve çok netti: Beşiktaş İnönü Stadı.
Portolu futbolcular, Beşiktaş’ın dünyanın en ateşli taraftarına sahip olduğunu belirterek, aynı coşku ve baskıyı Fenerbahçe’de göremediklerini ifade ettiler.
Portekiz ekibinin oyuncularından Lisandro Lopez, daha da ileri giderek siyah-beyazlılara övgüler yağdırdı. Arjantinli futbolcu, “Ben, ülkem de dahil, Güney Amerika’nın tüm önemli statlarında futbol oynadım. Ama Porto’nun Beşiktaş ile İnönü’de oynadığı karşılaşmayı asla unutamam. Stadın bir an üzerimize geldiğini hissettik” dedi.
Lisandro Lopez, “Stada ayak bastığımızda gürültüden kulaklarımız tıkanmıştı. Beşiktaş’ı sahada oynatan sanki seyirciydi. İnanılmaz anlar yaşadım. Bunu söylerken bile tüylerim diken diken oluyor” sözleriyle siyah-beyazlı taraftara, 10 üzerinden 10 verdiklerini ifade etti.
Lopez, Beşiktaş taraftarını, “Sanki içlerindeki şeytanı çıkarmak için trans halindeymiş izlenimini veriyorlardı” yorumunu yaptı."

Yemişim La Doce'sini...

Kartal Bafiler dedi ki...

bende Kewel'a "saçmalama kuzen" diyorum...

kutay dedi ki...

tribüne oynacaksa kewell oynasın..
gelip secde şovları yapmıyor...aslanlar gibi fifaya, bütün dunyaya cıkıp konusuyor...