10 Mayıs 2009 Pazar

KARA KEDİ GİRDİ!?

Manchester derbisinde United, City karşısında 2-0 öndeyken 60. dakikada Cristiano Ronaldo kendisini oyundan çıkaran Ferguson'a sinirlenmiş. Malzemecinin kendisine uzattığı eşofman üstünü yere fırlatmış ve Ferguson'la konuşmamış. Adam seni şampiyonlar ligi finalini düşünüp dinlendirmek istemiş, ne şımardın be kardeşim son zamanlarda. Gol atarsın abuk sabuk hareketler yaparsın, oyundan alırlar tavır yaparsın, Dünya'nın iyice kendi etrafında döndüğünü sanmaya başlamış belliki. İspanyol medyası da bunu hemen Ronaldo ile Ferguson arasına kara kedi girdi, Portekiz'li ipleri koparttı, Real Madrid yolu gözüktü şeklinde yorumlamış.

10 yorum:

M. Alper dedi ki...

İki tane antipatik topçu tanırım:
1. Emre Belözoğlu
2. CR7

Bu Ronaldo adamı ManU'dan soğutur yahu.

erbo dedi ki...

2 tane de ben ekliyeyim

3 - Zlatan (Tam dünyanın en iyi forvetisin de, nası bi iticisin sen be abicim)

4 - Lugano (fenerliler duygusallık yapmasında açık ara katil, bir de süreli ağlar)

venezia dedi ki...

zaten sinir olurdum bu apaçiye bi de geçenlerde ferrarisini tuzla buz edip sonra da ''n'olcak canım yenisini alırız'' gibi bi tarzda ultra deluxe ve sinir edici açıklamasından sonra ona olan antipati sınırlarımı zorlamaya başladı..

ah keşke real alsa da bunu biz de sezon başında madrid'in maçlarının(şu anda da pek ilgilendirmiyor ya gerçi) üstüne toptan bi çizik atsak :)

Scorpiusshaula dedi ki...

Manchester taraftarı olarak, Giggs'lerin Scholes'ların yanında bu tarz hareketlerden nefret etsem de, bu adam bunları yapmazsa oyuncu olamaz kanısındayım.

Hayatı boyunca yeni bir freestyle hareket yapayım da hava atayım gibi bir motivasyonla bugüne gelmiş, bugün de şu kadar gol atayım hava olsun gibi motivasyonları olan biri olunca doğal bunlar. 40 metreden yetenek olsa dahi, siz şut atsanız bir durup, "pas versemiydim acep?" dersiniz muhtemelen. Ama Ronaldo düşünmüyor, kafayı bunlarla yormayıp, "gol attım amaan daha iyisini atmam lazım" şeklinde geçiyor üstünden.

Bunun doğruluğu yanlışlığı ayrı konudur elbet, ama kendini beğenmişlik olmazsa bazı ilginç adamlar da adam olmaz gibime gelir..

bknz: ibrahimovic, (sakat düşmeseydi) D.Cisse, Robinho, Robben, Totti uzar gider...

xaropinho dedi ki...

o yüzden zaten ronaldo hiç bir zaman bir messi olamayacak...ronaldo şımarığın teki messi ise gerçek bir yıldız herşeyiyle...sonuç itibari ile messi ve diğerleri var şu anda.

Mr.Eko dedi ki...

Bu hareketleri bilerek yapmışta olabilir. Madrid e gitmek için..

Gala's dedi ki...

5- Gattuso
6- Cannavaro

Genel Sekreter Vak dedi ki...

@venezia,

bu herif sizin zafer mahalle gençlerine benzemiyormu?bursalısın bilirsin :).

venezia dedi ki...

@ vakilinchuk

ehe heh eh :)) koptum yaa eline diline teşbihine sağlık..

benzemek ne kelime üstad tıpkısının aynısı :D

Unknown dedi ki...

bide şu uyuz tipi kadınlar yakışıklı bulmazlarmı. ne çok kıro sever kadın varmış hayret. 2 futbolcu var sinirlerimi gerim gerim geren. bir emre belözoğlu bide bu şapşal suratlı antipatik şey.