12 Mayıs 2009 Salı

LINCOLN'ÜN SCHALKE'YE DÖNMESİ ZOR!

Schalke'de para sıkıntısı yaşanıyor. Ligde bitime 3 hafta kala üstündeki rakibi Hamburg'un 6 puan gerisinde 7. sırada bulunan Schalke'nin önümüzdeki sezon Avrupa Kupaları'nda katılma şansı yok denecek kadar az. Schalke yönetimi bu durumda yıldız transferi yapamayacak gibi duruyor. Avrupa kupalarına katılamayacakları için önemli bir gelir kapısı da kapanmış oluyor. Alman basınının iddialarına göre transfer listesindeki bir çok ismin yanısıra Magath'ın Lincoln aşkı da gerçekleşmeyecek gibi. 2011'e kadar Galatasaray ile sözleşmesi bulunan Lincoln 5 milyon euro'ya gelmişti. Schalke'ye geri dönmesi için bu rakamın üstünde bir bedelin sarı kırmızılılara ödenmesi gerekiyor ki bu da son duruma göre imkansız gibi gözüküyor. Ancak yine de Magath'ın Lincoln'ün bir şekilde alınması için yönetime baskıda bulunduğu söyleniyor. Bayern'deyken alamamıştı, şimdi yine kavuşamazsa Brezilyalı'ya yıkılır Magath.

7 yorum:

berserk dedi ki...

gazprom ?

PENNEARABIATA dedi ki...

gazpromun da transfer için para vermeyeceği söyleniyor, sponsorluktan gelen paraların sanıyorum gideceği yer başka...

her boku bilen adam dedi ki...

magath çok büyük hata yaptı bence.Gitti harika bir takım yarattı Wolfsburg'da,takım kimse beklemezken şampiyonluğa koşuyordu,işler harika giderken gitti Schalke ile anlaştı.Hem takımın dengesini yerle bir etti hem Schalke gibi uğursuz bir takıma giderek büyük ve gereksiz bir risk aldı.

Bahadır dedi ki...

bence magath'ın lincoln'ü alması bir kumar olur. hele bu yaşta. hele bu tembellikle. hele schalke'ye.

yok eğer lincoln "ekmek kuran nimet çarpsın adam gibi oynayacağım abi." dediyse bilemem.

Gala's dedi ki...

borges in yazısından sonra görüşlerim değişti. lincoln bu takımda sözleşmesinin sonuna kadar kalmalıdır.

cheese dedi ki...

Ancak su da var ki, Magath Wolfsburg yönetimini ile arasi VW'nin yeni transferler icin cok büyük maddi yatirimlar yapmayacaklarini belirtmelerinden sonra acildi. Üstelik Schalke Yönetim Kurulu Baskani Tönnies'de cok iddiali demecler veriyor, gelecegin takimini kurma adina...

sunshine dedi ki...

5'in üstünde bir fiyata gerek yok kaça aldıysak o fiyata verelim gitsin.