12 Mayıs 2009 Salı

OLMADI KONYASPOR YÖNETİMİ

Konyaspor kulübü, haftasonunda Eskişehirspor ile oynanacak kritik maçın bilet fiyatlarını açıklamış. Yanlış duymadıysam numaralı tribün de dahil olmak üzere tüm stadta bilet fiyatları sadece 2 TL. Ancak tek bir tribün hariç. Eskişehirspor taraftarlarının maçı izleyeceği tribünün bilet fiyatı 50 TL. Oldu mu şimdi değerli Konyaspor Kulübü'nün yöneticileri. Hem bakın Mevlana bile "Kim olursan ol gel" derken, siz "Kim olursa olsun gelsin ama Eskişehirspor'lular gelirse onlara 50 TL" derseniz ayıp edersiniz. Konya taraftarı bildiğim kadarıyla stadı dolduramıyor, onlara yönelik 2 TL'lik kampanya mantıklı olabilir böyle kritik bir maçta gelsinler takımlarına destek versinler. Ama kalkıp 20 TL'lik deplasman takımın bilet fiyatlarını bu maçta 50 TL'ye çıkarıyorsan etik davranmıyorsun...

18 yorum:

horozmania dedi ki...

bilet fiyatları belli bir standarta getirilmeli artık ve biletler en büyük karaborsacı biletix in elinden alınmalı.

Sercan dedi ki...

Cezasına razılar herhalde. Normal şartlarda aynı statüdeki tribünlerin fiyatları aynı maç için eşit olmalı. Bunun yüzünden daha önce ceza yiyen takımlar oldu. Ama kendisi gibi düşme potasındaki rakibi(Ve çok uzak bir yol değil makul bir ücret olsa es-es ler tam doldurur) ile oynayacağı için bunu göze almışlardır. Umarım ödeyecekleri cezanın yanında bir de ağızlarının payını alırlar da şark kurnazlıkları morarmaya dönüşür.

Burada ceza vermek yerine daha ciddi yaptırım yapılması lazım bence. Sonuçta suç olduğu belli , biletler satışa çıktığı an olaya müdahele edilmeli. Maçtan sonra ceza versen kime ne yararı var ?

raul dedi ki...

daha önce de fenerbahce maçı için bilet fiyatlarını müthiş derecede pahalı açıklamışlardı.1-2 hafta sonra beşiktaş geldi bilet fiyatları makul seviyeye çekildi.standartları nedir bilemiyoruz.Konya'da 1 sene okul nedeniyle kaldığım için birçok maçlarına gittim.Nou Camp'ı kıskandıran bir mimariye! sahip stadyumda taraftarın zaten izlemeye gitmesi bile başlı başına işkence.Buna birde bir türlü toplu tezahürat edemeyen konya seyircisini ekleyin.Eskişehirliler üzülmesin çünkü etki edicek bir seyircisi yok Konya'nın.Futbol olarakta ligde olmayı onlardan daha fazla hak ediyorlar....

venezia dedi ki...

valla konyaspor yönetimi yapınca ne yalan söyliyeyim hiç şaşırmadım.tartışmasız bu senenin en ne yaptığını bilmez yönetimi Turkcell super(sözde) lig'de!

bursaspor-ankaragücü maçından önce de federasyona başvurmuşlardı bursa kardeş takıma verebilir maçı dikkat edin bu maça ! diye..ama 2-0 bitince maç ortalarda ne gören oldu bunları ne de duyan,ta ki çok kritik bi maç olan bu maça kadar!!
bu bilet fiyatlarında olduğu gibi eyyamlar ve kafalardaki anlayış değişmedikten sonra biz ne kadar yorum yapsak boş ya neyse..

bonaventure dedi ki...

bietixin ne zaman karaborsacılığını gördün?

torres dedi ki...

Yuh diyorum. 2 YTL, 50 YTL...

omer26 dedi ki...

Hayır bizim de önemli maçlarımız 50-100 TL oluyor ama deplasman tribününe de aynı tarife uygulanıyor. Açık tribün fiyatı neyse o. Bu şekilde de olsa taraftarımız orada yerini alacaktır. Gereken cevabı hem tribünde hem de futbol olarak sahada vereceğimize inanıyorum.

ilquer dedi ki...

Mevlana Konya doğumlu değil, sonradan Konya'ya yerleşmiştir.

Erdal dedi ki...

SPK'yı göreve davet ediyorum.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ilguer

bu da benim cahilliğim olsun. Mevlânâ bugünkü Afganistan'da bulunan Belh'te doğmuştur.

horozmania dedi ki...

@ bonaventure

saygısızlık etmek istemem de; maç biletlerinde %10 - 20 arasında komisyon alan bir kuruluş. daha ne olsun...

deepman dedi ki...

Malesef Türk futbolunun en iyi 18 takımından birinin yöntecilerinin futbol anlayışı bu akdar işte. Türkiye'de futbolun böyle gelişemeyeceği açık.

maRco dedi ki...

böle yamyam bi yönetimin varsa sen bu lige yakışmıyosun demektir bence

tunchay dedi ki...

bu konuyu bir sene önce farketmiştim. benzerini ankaragücü de yapmıştı. Biliyorsunuz kurallarda aynı tip tribün için farklı fiyat belirleyen takımlara ceza verileceği yazıyor. Ancak geçen yıl Ankaragücü böyle bir durumda sadece 1000 TL ceza almıştı şaka gibi. Ornegin bugun, fiyatlar 50 TL iken stada 1000 Eskişehirli gelse, zaten 50.000 TL kar edecek Konyaspor. Sonra PFDK, Konyaspor'a 10.000 TL ceza verse ne olur. Kara geçecek yine de Konyaspor. Şaka gibi bu ülke :)

sekobarbital dedi ki...

para ile iman ın kimde olduğunu bir tek allah bilir..

ziggytheking dedi ki...

tunchay abi benden önce yazmış. bu sezon daha önce bu tip bir uygulamadan 7.500TL ceza almışlar ama fahiş fiyatla bilet satışından ettikleri kardan aciz federasyonumuza da destek çıkıyorlar bir yerde :) aynen böyle devam konyaspor, Bankasya liginde başarılar :)

Gala's dedi ki...

burada söylemiştim. kuralı ihlal etseler bile ödedikleri cezayı kat kat çıkarıyorlar.

http://armaninpesindeyiz.blogspot.com/2009/05/bilet-fiyatlar.html

omer26 dedi ki...

Konya tarafına Kale arkası ve maratondan 50 Kuruş'a ve 2 TL'ye çok sayıda bilet aldık. Maç saatini bekliyoruz. Maç öncesinde bilet fiyatları makul açıklansaydı hiç böyle bir şey olmayacaktı. Şimdi Konyaspor yönetimi ne yapacak merak ediyorum. Kimlik kontrolü falan hikaye olur. İster kar etsinler ister zarar o gün orada çok sayıda Eskişehirsporlu olacak...

http://esesim.blogspot.com/2009/05/konyaspor-yonetimi.html