12 Mayıs 2009 Salı

PES 2010

PES 2010'un piyasaya sürülmesine kısa bir süre kaldı. Üzerinde çalışılmaya devam edilen görüntüde oyunun kapak yıldızı Lionel Messi maç sırasında, inanılmaz bir estetik detay içinde gösteriliyor. Yeni oyunun görünüşüne etki eden faktörler arasında güneşin konumu ve saha aydınlatmalarının saha, stadyum, top ve oyuncular üzerindeki gölgelere gerçek zamanlı olarak yansıtılmasını sağlayan yepyeni dinamik aydınlatma efektleri de bulunuyor. Oyuncu ifadeleri oyuna tamamen eklenmiş, ayrıntı seviyesi ise her oyuncunun kendine has ten dokusuna sahip olması ve formalarda günümüzde bir çok üretici tarafından kullanılan delikli materyallerin kullanılmasına kadar geliştirilmiş durumda. Merakla bekliyoruz, PES 2010'un playstation'da FIFA'dan tekrar liderliği ele alacağına inanıyorum. Duyduğuma göre Blog İdman Yurdu diye bir takım da eklemişler.

13 yorum:

taksim dedi ki...

ufak bir detaya takıldım, Fifa ps2 platformunda PES'in önüne mi geçmişti ki ?
:)

PENNEARABIATA dedi ki...

ps3'te. ben oynamadım ama kimle konuştuysam öyle diyor.

taksim dedi ki...

Hımss. ben de ps3 de fifa oynamadım. denemek lazım demek ki.

EnisteKolaKoy dedi ki...

2009 da fifa'nın bariz bir üstünlüğü vardı zaten xbox 360 ve ps3'te. pes 2009, fifa'nın yanında, fifa 97 gibi kalmıştı :)

ps2 için çıkan pes 2009, zaten pes 2008'in güncel kadrolar ve "i'm a legend" özellikli haliydi.

Felipe Jorge Loureiro dedi ki...

Ben yıllarca PES oynamış, Fifa oyanayanlarla dalga geçmiş biri olarak kesinlikle Fifa 09'un PES'den çok daha iyi bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Amaaan ben bunu oynayamıyorum diye 5 dakikada kumandayı elinizden atmaz, üç maç yaparsanız, bence bi daha PES oynamazsınız. Çok iddialı açıklamalar yaptım, bi çay koyiyim.

saLsa dedi ki...

Valla Fifa PES'i geçti diyen çok kişi var benim etrafımda da ama bence hala Fifa dandik bir oyun. Ben hiç keyif almıyorum. Bir tek online oynama konusunda PES'i ezip geçmiş durumdalar. Onun dışında arkadaşın falan geldi eve diyelim, açıp da Fifa oynamam ben hayatta. Forever PES.

quanch dedi ki...

Abi yazmıyor musun böyle şu oyunu acaip havaya giriyorum sanki yarın çıkcakmış gibi şöyle ballandıra ballandıra anlatma canım çekiyor:)

steven_stiffler dedi ki...

Abi az zaman dediğin yine 5-6 ayı bulur yahu :)

Unknown dedi ki...

Pes2010 ,şu ana kdar pes serisinin en başarılı online modunu barındıran Pes6 online moduna geri dönüş yapıyor.Özellikle pes2008 ve 2009 da yaşanan online rezaletinden sonra süper haber oldu bu.

Fart Maul dedi ki...

Benim en büyük hayal kırıklığım , PES 2009'un FIFA özentisi gibi durmasıydı...

Oynadığım -kontrol zevki bakımından- en ''FIFA Otomatikliği''ndeki PES serisiydi ki PS2'deki PES2008'i hala bu yüzden oynuyorum..İnşaallah 2010'da düzeltirler...Alıştığımız oyun kontrol ve zevkine tekrar kavuşuruz..

Ferhat dedi ki...

Arkadaşlar bileniniz var mı Pes2010 PC için gelirken Ati 4800 serisi ile ilgili uyum sorunu giderilmiş mi?

Pes2009 oynarken bilgisayarı yeniledim daha iyi kalite alırım diye.Arkadaş tavsiyesine uyduk ati 4850 kart aldık o da meğersem oyun ile sorunluymuş biraz araştırınca Konami'ye mail atan birinden başka bir ekran kartı deneyin tarzı gudik bir cevap aldığını öğrendim hatta bana konami'nin iletişim adresine gönderdiği maili ve cevabı da gösterdi.

Bir yıldır Pessizim.Bilen biri varsa cevaplasın Ati ile Pes uyuşmazlığı devam ediyor mu etmiyor mu?

Teşekkürler

totikarker dedi ki...

bence pes şuan fifaya oranla açık ara farkla önde.. ikisini de oynadım hatta 97 yılından beri oynuyorum (winning eleven japoncaydı).. fifayı oynarken sanki robot gibi geliyor fakat peste oynanabilirlik çok daha iyi..

konami firması fifaya bi teklif yapmıştı bize verin biz sizin motorunuzu geliştirelim diye kıyak bile geçicekti ama easport kabul etmedi malesef.. fifa sürünmeyi hakediyor, en iyisi PES..

sekerse tehlike dedi ki...

daha ayrıntılı bi inceleme için...


http://njoysoccer.blogspot.com/2009/05/pes-2010dan-once-ve-sonra.html