9 Haziran 2009 Salı

DAVID VILLA DA REAL MADRİD'DE

Los Galacticos her geçen hafta yeniden kuruluyor. Florentino Perez halkaları birleştiriyor, zincirin tamamlanmasına az kaldı. Yeni halka David Villa. Marca'nın haberindeki şu ayrıntı ilginç; "Real Madrid, Valencia'ya 37 ya da 38 milyon euro ödeyecek" diyorlar. Adamlar o kadar doğrucu ki tam olarak bilmedikleri, çelişkide kaldıkları için ve tam rakamı söylemek istedikleri için 37 ya da 38 diyorlar, oysaki yaklaşık 38 de diyip yuvarlayabilirlerdi ama bilgiyi mümkün olduğunca doğru vermek istiyorlar. Ayrıca gelecekte David Villa sayesinde kazanılacak başarılar karşılığında Real Madrid'in bazı bonuslar da vereceği söyleniyor Valencia'ya.

Geriye Ribery, Cristiano Ronaldo ve savunmaya yapacakları transfer kalıyor. Bu isimler geldikten sonra Real'e, eminim Ribery ve Ronaldo da gelmek için daha fazla can atıyordur. Ronaldo zaten istiyor Real'e gelmeyi, Bayern'i de Ribery için Sneijder ve Van der Vaart'la kandırmaya çalışıyorlardı ancak Almanlar Van der Vaart'ın yerine Robben'i istiyorlardı en son.

16 yorum:

ACY dedi ki...

ohoo ali abim valla ajanslardan hızlı gidiyosun nedir bu trafik nedir bu sürat daha topmoller doğrulanmadan sen onun üstüne kaç transfer yazdın valla bıraktım gazete almayı artık sürekli burdayım alıştırma bizi bu kadar sonra hep bekleriz =))

PENNEARABIATA dedi ki...

@ clean shit
marca'nın yalancısıyım.

Mario Jardel dedi ki...

Aman abi.. O marca 6 milyon euro maaşla schuster'i gs'ye getirmişti :D kedidir kedi..

PENNEARABIATA dedi ki...

@ksenophanes

arada öyle türk medyası kullansın diye çerezlik haberler atıyorlar o ayrı, ama mesele real madrid ve barcelona olunca emin olmadıkları şeyi yazmazlar.

abeyle dedi ki...

Abi ben haberin metnini yazarken paylaşmışsın.Ben postumda ilk yazan benim dedim ama sen benden 1 dk. hızlı davranmışsın.tebrikler.
http://socratesla.blogspot.com/2009/06/son-bomba-david-villa.html

PENNEARABIATA dedi ki...

@ abeyle

kardeş önce sonra önemli değil, sen de takip ediyorsun gayet özverili bir şekilde. Herkesin eline sağlık, herkes birşeyler yazıyor, fikrini belirtiyor. Önemli olan fikir paylaşımı, alışverişi olsun haberlerle ilgili.

Unknown dedi ki...

Hepsi iyi güzel ama Cristiano Ronaldo'yu o takıma zor monte ederler. Hatta onu zarardan çok yarar verecek şekilde oynatabilecek tek takımın United olduğunu iddia ediyorum haddimi biraz aşarak.

Ali Ersoy Pembe dedi ki...

Daha alttaki postta gelir dedik- hooop haberi dustu sayfalara. 3 hollandali'dan iki tanesi gidici ama bu adamlar hem orta saha hem defansin gobegini ne yapacaklar. Gago hos adam ama bu kadar transferden sonra hem defansif orta saha kisminin hem de savunma kisminin ki cannavaro gitti ve metzelder de o kadar cok -kendi fikrim- guven veren bir adam degil.

ssim dedi ki...

bana göre şu anki en iyi forvet. valencia sempatisi birisi olarak takımdan ayrılmamasını isterdim ama mali durum ortada.

gica dedi ki...

ronaldo'yu united satmaz. sir ocak ayında o kadar ağır açıklamaları yaptıktan sonra tükürdüğünü kesinlikle yalamaz. ronaldo'da kalmak istediğini söyledi bu sene 100lerce kez

bahtiyar dedi ki...

ronaldo kalsın sola david silva yada mata alınsın valencia'dan. zaten robben var sıra savunmada bence. savunmanın ortasına iyi bir transferle(vidic fena olmaz bence) seneye güzel bir çekişme izleyebiliriz real madrid-barcelona arasında.

ozdemirmusta dedi ki...

bu perez başkan stopere de bi iki kaliteli isim almazsa, sadece hücumcu transfer ederse barca-real macı seneye 6-2 degil de 6-4 falan biter en iyi ihtimal..
6'yı her türlü yerler yani.

Ömer Cankat Yüce dedi ki...

ali abi galatasarayın kimlerle temasa geçtiği hakkında istihbaratın var mı?

varol döken dedi ki...

ben hayatımda böyle sıkıcı transfer anlayışı görmedim... hiç mi küçükken tsubasa izlemediniz yahu, her takımın en fazla 3 yıldızı olur... şimdi bu takımda kaka mı tutacak topu, ronaldo mu ribbery mi robben mi... adamlar her gün en büyük benim kavgasına girecekler, bunu engelleyecek yeterlilikte olsa bile o kadar büyük mü ismi pellegrini'nin?

isteyen bayılsın etsin ama ben galacticos'tan da, bu yeni oluşumdan da hiç keyif almıyorum, real madrid düşmanı ya da barcelona sempatizanı olmasam da, alt yapısından 6 oyuncuyusla 6 tane daha çaksa yeridir diyorum (hoş onlar da etoo+30 milyon euro gibi saçma bir teklif verdiler zlatan'a ya neyse)

bthn_17 dedi ki...

be real madridden fabregas transferinide bekliom bide vidic bu arada barca boşdurmuo ibrahimovicden sonra mashchareno transferi için liverpoola bastırıormuş

K. A. dedi ki...

yalan oluyor bu transfer. Valdano engelleyici bir fiyatı var dedi el Guaje için. Zaten Valencia' dan gitmesin el Guaje.