11 Haziran 2009 Perşembe

KAKA ÇOCUKKEN KİLYOS'A GİTMİŞ

Kilyos: İstanbul'un Karadeniz sahilinde dalgalı denizi ve zaman zaman denizdeki kumun çekilmesiyle ölümlerin de yaşandığı sahil kasabası.

Varol Döken'im, kesin görmüşüzdür sahilde karpuz keserken, değil mi? :)

5 yorum:

Tunç Bozacılar dedi ki...

ANTEP 'E TRANSFER GÖRÜŞMESİ İÇİN GİTMEDEN ÖNCE İSTANBULU DOLAŞTIRMIŞLARDIR !

varol döken dedi ki...

arkada kaka ya sırtını dönmüş olan benimle ronaldinho, karpuzu da vermedik ona, kaleye geçirip zorla karpuz çekirdeği tutturduk...

cmzrfdl dedi ki...

o değil de "kaka futbolu zevk için oynuyor. esasında brezilya'nın en zengin ailelerinden" lafı var ya, şu üstteki fotoyla yanyana durunca biri sırıtıyor gibi. şu arkadaki koltuk, halı ve üzerindeki desenler aynı halamgillerin 90 larda oturduğu safraköy'deki (şimdiki adıyla sefaköy) evine benziyor. acaba kilyos'tan sonra halamlara da mı uğramış bu adam. yok eğer kendi eviyse eğer bu kaka'nın, yıllardır büfe işleten halaoğluna gidip "abi sen bu işi zevk için mi yapıyosun?" diycem.

cavs dedi ki...

kilyos belediye'nin altyapı hocası begenmedigi icin geri göndermisler diye bisi duyduydum dogruymus demek ki

Murat1905 dedi ki...

1.resimdeki zaten Antep halısı, isminden dolayı 1 milyon doları vermediler şimdi toplu intahar ediyordur o zaman ki G.Antep yönetimi.

Kaka Antep'e gelseydi geleceği ne olurdu temalı bir hayalgücü çalışması yapmak lazım, değil mi Ali Abi :)

Benim ilk aklıma gelen BJK-FB-GS-TS arasında çıkacak büyük bir savaş mesela.

Ayrıca Kaka Türk vatandaşlığına geçmiş ve aynı zamanda Türk Milli Takımında oynayacak statüyü elde etmiş olurdu (Brezilya Milli Takımının G.Antep'te oynayan bir adamı milli takıma almayacağını hesaba katarsak).

Kaka'yı G.Antep'ten transfer eden Galatasaray olsaydı KÜÇÜK Hakan Ünsal her programda kendisine sallardı, bu da sonuncu ihtimal.