11 Haziran 2009 Perşembe

MANCHESTER UNITED AÇIKLADI

Saat 11:30 itibariyle M.United'ın resmi sayfasından duyuruluyor haber. İngilizler, Real Madrid'in teklifini kabul etti. Pennearabiata okurları saat 07:27 itibariyle bu haberi zaten öğrenmişti; tıpkı Kaka transferinde olduğu gibi. İki transferin de detayları aşağıdaki linklerde. Ronaldo'nun yıllık ne kadar alacağını ilk siz öğrenin...

CRISTIANO RONALDO REAL MADRID'DE

KAKA REAL MADRID'DE

15 yorum:

Unknown dedi ki...

Aldılar harbiden. Helal olsun. Real Madrid bir futbolcuyu istiyorsa alır zaten. Ama bu transferlerle sanki şampiyonlar ligi ve ligden feragat ediyorlar. Birinci galaktiko döneminde de bütün derbileri alan, süper keyifli maçlar izleten ama şampiyonlukları Valencia ile Barcelona'ya kaptıran, Avrupa'da ise erken veda eden bi takımdı.
Real Madrid bu transferlerle "Ben derbileri alırım, keyifli maçlar izletirim, oyuncularım sahaya çıkınca, kadro grafikleri ekrana gelince dostun düşmanın tüyleri diken diken olur. Bu da bana yeter" diyor.

Ömer Cankat Yüce dedi ki...

ronaldonun yerine yarı fiyatına ribery geliyor uniteda.

sayerlack dedi ki...

yuh be paraya bak.Mehmet topuz'a kapak olsun bu.

Unknown dedi ki...

bu salağın bittiği andır :) cebi doldu dolmasına ama sümsüğün yaşı çok genç olduğundan hayatının hatasını yaptı diyebilirim.

ozdemirmusta dedi ki...

Bu çingeneyle Raul aynı formayı mı giyecek şimdi??

Ne oyununu ne de karakterini severim şu gevşek herifin, umarım formu düşüşe geçer de perez'e patlar o kadar para..

Kaka coşturacak Raul abisiyle onudan şüphem yok yalnız.

Sade dedi ki...

Real Madrid'e Kaka, C.Ronaldo, D.Villa çok yakışacak!

varol döken dedi ki...

öğrenmeseydik de akıl sağlığımızı bozmasaydık keşke:) o kadar para eder etmez, bir futbolcuya bu kadar para verilir mi insani tarafımızın ama mesleki yandan bakarsak bence real bu sefer verdiğinin karşılığını alamayacak... ronaldo, takım arkadaşları ile rekabete girecektir, kaka da en az kendisi kadar yetenekli daha önemlisi farklı yetenekleri olan bir oyuncu... manu'da ise en özel oyuncu ronaldo'ydu ama başlarında ferguson vardı... burada robben var bir de, ronaldo'dan da çok eksiği yok, ikisi birbirlerine ispatlama yarışına girerken arada real madrid kaynayabilir...

ve bir önceki postta dediğim gibi ronaldo beckham kadar herkesin üstünde söz birliği ettiği kült bir figür değil, aynı ölçüde reklam ve pazarlama geliri getirmesi beklenemez...

96 milyon euro, yuh mıncırı cıncırı (insani yanımı tutamadım:)

venezia dedi ki...

messi'den yediği dayak yetmemiş anlaşılan bunu yılda min. 2 sefer olmak üzere gelenekselleştirmeye karar vermiş şemsi paşa pasajında büzüşesice çemçük ağızlı :))

bakıyorum bazı platformlarda bazı arkadaşlar şimdiden heyecan yapmış durumdalar bu transferlerden sonra ; efenim fazla heyecan yapmayın bu transferler anca real'in havlu atma süresini uzatır,yani 35.hafta ise 36'ya uzatır hadi taş çatlasın 37 :)

ugur parildak dedi ki...

ali abi senden bu perez'in nasil oluyor da kimsenin yapamadigi transferleri yaptigi konusunda bilgilendirici bir post bekliyorum acikcasi. zira benim aklim hafizalam almiyor. bu kaka olsun, ronaldo olsun paranin satin alamayacagi futbolcular ama perez alabiliyor.. nasil oluyor ki? mafya ile mi dirsek temasinda acaba? alex ferguson'un ciplak goruntuleri mi var elinde perez'in? berlusconi kaka'yi vermedi de inceden ortama "işte berlusconinin haremi" fotolarini perez mi sizdirdi da "eer kakayi vermessen daha cok var bunlardan" dedi? cidden anlayamiyorum..

archenemy dedi ki...

Güzel bir haber bir Barçalı olarak çok sevindim.Real yine isimlere paralar saçarak bilinçsizce savuruyor paraları.Defansa acil ihtiyaç var hala bir defans ismi duyamadık... Messi gelecek sezon en az 2 kere atacak golu Christiana'ya buda işin en güzel tarafı olacak.
Forza Barça

Fabio Luciano dedi ki...

bu adam 96 ederse messi rahat 396 yapar.

artı adamlığı ile,bencil olmamasıyla döver bu artisti.

fenerbahçe'ye olan aşkım emre transferi ile güven kaybetmiş,mehmet topuz peşinde koşmakla iyice dibe vurmuşken kalkıp real'in bu adamı alması beni iyice bitirdi.

pepe'yi,heinze'yi hazmedemedik daha raul ile bu adam aynı formayı giyecek bi de iyice g.tü kalkacak ona yanarım.

beera dedi ki...

Ali Abi,

Türkiye'deki transferleri de önce senden duysak :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@ beera

işe başladığım zaman inşallah o da olacak

beckham07 dedi ki...

çok güzel oldu. ronaldonun messiden daha iyi olduğunu düşünüyorum. şimdi ikiside aynı ligde ve bu sayede daha net bi şekilde kimin daha iyi olduğunu anlayabileceğiz.

bthn_17 dedi ki...

en çok şuna sevindim messi bu şov meraklısı adamı sezonda en az iki defa dövebilcek bu adam etse etse 55 milyon euro eder 96 milyon euro da ne real çıldırmış