12 Haziran 2009 Cuma

PARIS HILTON & RONALDO

Bu da oldu ya daha hiçbir şey demiyorum. Cristiano, Los Angeles gecelerinde Paris Hilton'un ağına takılmış. 96 milyon euro'luk transferini kutlamak için kendisini gece kulübüne atan Ronaldo, bir anda Amerikan parti kraliçesi Paris'in kıskacına girmiş. Fotoğraflarda da görüldüğü üzere Roni çok cool bir şekilde otururken oltayı atan taraf Paris. Bu kız ahtapot gibi gerçekten, daha 24 saat önce sevgilisinden ayrılmış. Büyük ihtimalle Ronaldo'nun birkaç gündür LA'de olduğunu duymuştur ve fırsat bu fırsat sevgilisine yol gösterip Portekizli'yi saffına çekmiş. İkili gece kulübünden çıktıktan sonra Paris'in kardeşi Nicky'nin Batı Hollywood'daki evine gidip Cristiano'nun transferden gelen parayla Madrid'de açmayı düşündüğü yeni Hilton Oteli'nin sözleşmesini imzalamışlar...

10 yorum:

beera dedi ki...

Abi sabah sabah koptum ya.

Paris Hilton la Ronaldo şahane bir ikili olur :). Real Madrid Victoria yerine yeni tribün tiki conconu da bulmuş olur :)

Beril dedi ki...

tam birbirlerini bulmuşlar, hiç ayrılmasınlar hatta roni los angeles galaxye transfer olsun mutlu mesut yaşasınlar orda, bizde onun çirkin suratını görmek zorunda kalmayız :))

Yağız Gönüler dedi ki...

tencere & kapak.

ye roninin paralarını kız paris.

aea dedi ki...

Tencere-kapak olayı gibi iki tane çirkin ve zengin

Enes Özbey dedi ki...

Yaw Ronaldo sende mide var mi merak ediyorum

abeyle dedi ki...

kesin sadece sözleşme imzalamışlardır ali abi.Hatta yakında videosu bile çıkar nasıl sözleşme imzalandığının.

Unknown dedi ki...

bu adamda feci bi Beckham kompleksi görüyorum. tuhaf bi şekilde hayat çizgileri aynı gidiyor. ama hiç olmazsa DavidB. süper yakışıklı harbi tarzı olan bi adam. bu sümüklüyede ancak Paris H. yakışırdı zaten.

venezia dedi ki...

son gelen haberlere göre de ronaldo'nun parisle muhtelif yerlere attığı imza(!); ' s.ortaç misaliyim,zeytini severim,öptm,bye. CR7 ' şeklindeymiş :)

daha sonrasında ise beverly hills'de kiraladığı malikaneye doğru yol alarak olay mahallinden uzaklaşmış kiristiano..

fatih dedi ki...

cuk oturmuş

ozdemirmusta dedi ki...

"paris in LA" videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz, ronaldo cekmistir heralde :)