16 Ocak 2009 Cuma

İLK BİLEN SİZ OLUN


Fenerbahçe'li Volkan Demirel ile Portekiz'in Benfica takımı çok ciddi bir şekilde ilgileniyormuş. Benfica'nın kalesinde 33 yaşındaki Quim var ve Portekiz kulübü onu gözden çıkarmış, önümüzdeki sezon için takımda düşünmüyorlarmış. Bu yüzden Volkan ve menajeri ile temasa geçen Benfica kulübü yöneticilerinin Volkan için girişimlere başladığını öğrendim. Sezon sonunda Volkan'ın sözleşmesi bitiyor ve sarı lacivertliler onun istediği rakamı vermiyor. Yazılı basında Arsenal, Olimpiyakos, M'brough gibi takımların ismi geçiyor ama bunların çoğu yalan. Benfica olmazsa plase Milan'mış. Zaten İtalyanlar artistleri toplamaya başladı takıma. Beckham'dan sonra Volkan da iyi gider.

4 yorum:

defansın sigortası dedi ki...

gerçekten Milan a transfer olması güzel olur ayrıca daha bir artislik hareketlerle topa uçar :) ama diğer kulüplere gitmesi para dışında ona birşey katmaz...

Ser dedi ki...

hizmetleri icin tesekkur ederiz, basarilarinin devamini dileriz..

kalecilerin Volkan gibi bir inisli bir cikisli performansli olanlarinin degil her zaman ortalamanin ustu oynayanlarinin makbul oldugunu dusunuyorum. yani cok mac kazandirmasi gerekmez ama mac kaybettirmesin.. Volkan giderse belki yeni takiminda bu ikinci sinif kaleciler arasina girer..

Sencer Yücel dedi ki...

milan'a giderse serie a'yı planjon manyağı yapar..

alperensaylar dedi ki...

kendisine karşı olan sempatim antipatiye dönüşse de son 1-2 yılda, ölüsünün bile abbiati+kalac'tan 10 kat daha iyi olacağını düşünüyorum. hatta gariban dida'dan bile.