17 Ocak 2009 Cumartesi

ÇÜRÜK LIVERPOOL'LU


Kebabman'in Liverpool-Newcastle maçından bir anısı.

O maçta arkamda oturan bir taraftar ne zaman Emre top ile buluşsa Türk olduğu için hakaret ediyordu(Fucking Turk,Fucking Turkish Prick vs.) Sonra dönüp kendisini uyardım. "Hakaret etmek istiyorsan ismi ile hakaret et, genelleme yapma" dedim. Diğer Liverpool taraftarları da uyardı. 5 dakika sessiz kaldı sonra yine başladı. Anfield Stadı'nın her tarafında ırkçılığa karşı uyarı yazısı ve telefon numarası vardır. Bu uyarı ve telefon numarası maç programında da yer alır. Orada verilen numaraya telefon açtım. Bu kişiyi bildirdim. 1 dakika sonra görevliler gelip o kişiyi dışarıya davet ettiler. Daha sonra ne oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle stada girişi yasaklanmıştır.

3 yorum:

MARADONADONI dedi ki...

Kebabman'ı yürekten tebrik ederim. Bu olay Emre'nin ırkçılıkla suçlandığı zamanlarda mı gerçekleşti acaba?

Ser dedi ki...

ne kadar liverpool u cok sevsem de, taraftar olarak diger ingilizlerden biraz farkli görsem de her yerde cürük yumurtalar mevcut.. tepki gösterdigin icin saygilar kebabman

Adsız dedi ki...

Daha oncesi diye hatirliyorum.
Fotografin exif bilgileri 20 Eylul 2006 yi gosteriyor yani bu mac 20 Eylul 2006 da oynanmis..Liverpool 2-0 kazanmisti.Yine internet arastirmamda Emre'nin irkcilikla suclanmaya baslandigi yazilar Ocak 2007 tarihli.Bu bilgilerden dolayi daha oncesi diyebiliriz.