16 Ocak 2009 Cuma

THIS IS ANFIELD


Liverpool - Newcastle maçında Kebabman'den bir kare. Güvenlik elemanları bir yandan seyirciye saygı gösterirken bir yandan da kendi canlarını düşünüyor galiba!

8 yorum:

FIRAT dedi ki...

Bizim için rüya gibi bir görüntü.İzmir Atatürk stadını bilenler ne dediğimi daha iyi anlar...Açık,kapalı tribün fark etmiyor eğer oturduğun yere uzak olan diğer kaleye hücum ediyorsa takımın golü kimin attığını görmen bile zor.

carlito dedi ki...

Herkes maçı takip ederken 3. sıradaki amca tribünleri kesiyor, güzel bi hatun falan gördü heralde :)

aksilaz dedi ki...

cok güzel bi kare gercekten. akıllıca bı ugulama ama bıraz abzürt duruyo sanki

Adsız dedi ki...

Mac boyu uygulanan bir yontem degil...Sadece devre arasina 1-2 dakika kala ve mac bitimine 1-2 dakika kala uygulanan bir yontem.
Hakem devre arasi ve bitis dudugunu caldiginda guvenlikcilerde ayaga kalkiyor.

brkcn1027 dedi ki...

İnanılmaz..

MARADONADONI dedi ki...

medeniyet seviyesinin yüksekliğine bir örnek. bizim güvenlikçilerimiz (polisimiz) daha maça girerken potansiyel suçlu olarak görüyor bizi, "niye maça geldiniz lan ne güzel evimizde yatacaktık" triplerindeler.

Adsız dedi ki...

Guvenlikcilerimizi yada bir futbol macinin yapilmasi icin gerekli kosullardan bir yada birkac tanesini suclayarak sonuca ulasamayiz.Turkiye deki futbol sevdalilarininda davranislarinda degisiklikler yapmasi gerekliligi unutulmamalidir.Olay karsilikli guven meselesi..Hickimse birbirine guvenemiyor.Guvenlikci taraftara guvenemiyor,taraftar guvenlikciye guvenemiyor vsr vsr...Guven ortami ancak ve ancak FUTBOLA SAYGI onceligi ile saglanabilir.Yoneticisiyle,teknik ekibiyle,futbolcusuyla,hakemi ile,basini ile taraftari ile FUTBOLA SAYGILI bir ortamda herkesinde birbirine saygisi ve guveni saglanilabilir.
Taraftari olunandan once taraftar olusumunu saglayan FUTBOLA SAYGI ve futbolun cikarlarinin birinci planda tutulmasi zorunlulugu vardir.Bu da takim yoneticileri,federasyon uygulamalari ve basin destegi ile saglanabilir.

mondo trasho dedi ki...

Aslantepe stadı da bu şekilde olacakmış. Zaten tribün inşaatından belli oluyor. Aynı İngiliz stili. Nasıl manzaralar ortaya çıkacak o zaman, çok merak ediyorum:)