1 Eylül 2009 Salı

BOYD TRABZONSPOR'U İSTEMEDİ

Kris Boyd Glasgow Rangers formasıyla çıktığı 100'ün üzerinde maçta 80 küsur gol attı. Sadece Celtic ile Rangers'ın şampiyon olduğu ligde bu kadar iyi bir performans ortaya koyması etkileyici olarak kabul edilebilir mi? Çok abartılmamalı ama iyi bir golcüdür Boyd. Sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. Rangers mevcut finansal problemleri yüzünden futbolcularına kontrat uzatma teklifinde bulunamıyor. Gelen teklifleri de mümkün olduğunca değerlendiriyor. Boyd'u da Trabzonspor'un istediği söyleniyordu. The Times da bordo mavililerin ciddi şekilde ilgilendiklerini ancak Boyd'un Rangers'ta kalmak istediğini yazdı. Haberdeki yorumda "Boyd iyi bir teklif aldı. Gitseydi haftada 50.000 paund kazanabilirdi. Ama o kalmayı tercih etti, en azından Ocak ayına kadar" denildi. Trabzsonspor 2 milyon euro önerdiği Rangers'la anlaşmaya bile varmış. Daha fazlasını da aslında hak eder ama Rangers'ın sıkıntısı büyük anlaşılan. Buna rağmen 26 yaşında olan İskoç, kariyerinin bu döneminde düşünmemiş ayrılmayı.

4 yorum:

Schumy dedi ki...

Yuh yaaaa. Keşke Galatasaray alsa, adam bildiğin gol makinası...

Erdal dedi ki...

Tipik Premier Ship striker'ı. Trabzon'a gelse bir Fatih Tekke kadar başarılı olur mu? Campell örneği varken ben olamaz diyorum.

os dedi ki...

yıllık 3 milyon avro teklif etmiş yani trabzonspor..
peh peh peh..

Pads dedi ki...

2 milyon Euro'ya bu kalitede golcüyü bulamazsınız. Bu hafta da 2 gol attı yanlış hatırlamıyotsam. Nasıl transfer olamaz anlayamıyorum. Param olsa alır halı sahada da olsa oynatırım öyle sevdiğim bir adamdır Kris.