1 Eylül 2009 Salı

BU PROGRAM KAÇMAZ

Fatih hoca ile Rıdvan ağabeyin harika anıları vardır. Espriler alır gider Not Defteri'nde. Kaçırmayın derim. Yarın 20:00'de NTVSpor'da.

8 yorum:

Rory Breaker dedi ki...

Valla severek izliyoruz Not Defteri'ni. Özellikle Cem Yılmaz'lı ve Ata Demirer'li bölümü unutamam. :)

ihk dedi ki...

ali abi "espriler alır gider" demişsin ama fatih terim'in fragmanlardaki hali pek umut vermiyor.

fragmanda fuat akdağ ve rıdman dilmen eski programlardan alınmış neşeli halleriyle, fatih terim de bildik sinirli tavırlarıyla çıkmış. terim'in gülerken çekilmiş görüntüsünü bulamadılar herhalde.

seanpenn dedi ki...

rıdvan fatih terim in belini kırıp bakkala göndermişmidir aceba.
keşke bunları konuşsalar:))

TA dedi ki...

osman tamburacıda olsaydı tam olurdu:))

al gülüm ver gülüm yapacaklar.

ozdemirmusta dedi ki...

iyi program oldu, takım inançlıymış, onu ögrendik..

sedath dedi ki...

Mehmet Demirkolun varlığı Fatih Terim'i bir hayli germiş yada genel olarak hoca gergin. Ekran başından hissettiklerim bunlardı. Fakat genel bir sorun var Hocanın karşısında kim olursa olsun sormak istediği şeyi asla soramıyor.

Mesela ben olsam Avrupa Şampiyonasına neden Yunanistanda askerlik için zamanını dolduran Tümer yerine Feyenoord takımında kiralık olarak muhteşem bir sezon geçiren Nuri'yi almadın Hocam demek isterdim. Sen değilmisin bu çocuğu 17 yaşındayken Milli Takımda oynatan neden bu çocuğun Şampiyona görmesine engel oldun derim.
Hoca çok kibirli asla eleştiri kabul etmiyor. Bu halinide futbolculara yansıtıyor. Niyeti kesinlikle kötü değil onları çocuğu gibi gördüğü doğru fakat istemedende olsa zarar veriyor bu çocuklara. Fatih Terim çok iyi bir insan olabilir fakat artık çok bir teknik direktör değil.

twi dedi ki...

demirkol istediği çıkışları yapamadı ne yazikki ben bir esip gurleme sıkıştırma bekliyordum. Artık yazılarında sıkıp durmaz karşısında soramadı doğru düzgün ilk tümer çıkışını yaptı gardını iyi aldı fatih hoca, Rıdvan dilmen de Fatihçi olduğu için Demirkol'u yalnız bıraktı. Sonlara doğru bir kez daha çokış yaparken parmak övgüsü ile yine düştü demirkol. Bu hezimeti beklemiyordum

canoğlan dedi ki...

İngilizce konuşsun bir bukle, o zaman cidden neşemiz yerine gelir.