4 Eylül 2009 Cuma

EMRE İÇİN KULLANILAN BAŞLIK

Bir spor internet sitesinin Emre Belözoğlu'nun aldığı 3 maçlık ceza ile ilgili kullandığı başlık. Kelime oyunu yapmaya çalışmışlar ama başarısız, haddini aşan bir başlık olmuş. Ben fazla yorum yapmak istemiyorum, yorumlar sizin...

21 yorum:

untildie dedi ki...

yorum yok!

Olgu Akbayrak dedi ki...

Tırnak içinde yazmamaları başlarını çok ağrıtır... Yani olası bi davada yüklü bir tazminat öderler...

Jordi Metal dedi ki...

Seviyesizce küfrü nitelemeye çalışırken Emre'ye giydirmişler.

PENNEARABIATA dedi ki...

arkadaşlar lütfen bu blogun okuyucuları olarak sizler de haddini aşan yorumlar yapmayın. rica ediyorum. yakışmış, yanlış değil tarzındaki yorumları maalesef yayınlamayacağım. haddini aşan'dan önce kullandığım "biraz" kelimesi de gereksiz olmuştur farkındayım kaldırıyorum.

BKD. dedi ki...

Başlığın ne olduğunu söyleseymişsiniz güzel olurmuş.

O değil link te yok sanırım.
Ya da ben körüm ne bileyim. :D

Panenka dedi ki...

Ali Bey, fotoyu kendi blogumda kaynak vererek kullandım.

Bilginize Saygılarımla,

Mert Ezici

http://www.antoninpanenka.blogspot.com/

Temur dedi ki...

Seviye yerlerde ama mahalle kavgasında bile olsa zeka lazım böyle bir başlık için ki ben malum siteye arada bakan birisi olarak zeka mefhumunun onlarda pek var olmadığını söyleyebilirim. Farkında olmadan yapmışlardır.

Can dedi ki...

Ülke olarak seviyemizi gösteriyor.Bunun desteklenmesi normal.Bizden olmayan kötüdür mantığı. Yazık!

PENNEARABIATA dedi ki...

@ wesnley denen ve profilini gizleyerek yorum yapan arkadaş özel bir e-mailinden cevap atarsan sana açıklayayım bazı şeyleri.

H. İbrahim Andiç dedi ki...

internetspor.com a benziyo sanırım.

non of your business dedi ki...

bu gazetenin editörleri,spor haberlerini yapan insanlar kim çok merak ediyorum.birileri onlara hedef gösteriyor.onlar da bölyle saçma sapan haberler yapıyorlar.
Emre'nin iyi bir futbolcu olduğunu düşünmekle birlikte,özellikle son dönemdeki antipatik hareketleriyle birçok insanı nefret ettirmeyi başardı.sabri-lugano-emre gibi adamların lisansını yırtmak lazım.
ama herşeye rağmen bir gazete kalkıp böyle saçma sapan bir başlık kullanamaz,kim veriyor bu hakkı onlara bilmiyorum.ama bu kokuşmuşluktan bıktım usandım.Türk sporunun içine ettiler,etmeye devam ediyorlar resmen.

S.Dyrn dedi ki...

Bu kadar seviyesizde başlıklar atılmamalı.Büyük ihtimalle dava açılır.

adozzi21 dedi ki...

Ali abi aldım haberi..selamlar..

Unknown dedi ki...

kurusu kelimesini büyük harfle başlattıklatı ve 'na' ekini vigülle ayırdıkları için ceza almazlar.

Özgür Umut Vurgun Blog dedi ki...

Bu kadarı da abartı olmuş..Bence dikkatsizlik değil direk hakaret var... Hoş bu lafı başkalarına söylerken futbolcular utanmıyorsa kendilerine dendikleri zaman ne yapacakalrının da göstergesi olacaktır alınacak tepki.


www.pietlosojos.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Emre insanlıktan nasibini almamış berbat bir karakter ama ne olursa olsun onun seviyesine inmek, üstelik de bir basın kuruluşunun bunu yapması anlaşılır gibi değil.

Böyle devam ederse Emre masum bile ilan edilebilir. Bobo'ya rakibi pozisyon icinde itti diye 4 maç ceza verenler, bu adama 3 maç verdiler(cezanın daha ineceği ihtimali de var). herkese tehditler yağdıran, kavga etmediği oyuncu kalmayan, küfürbaz, terbiyesiz bu adama verilen imtiyazları anlamakta güçlük çekiyorum.

bahadem dedi ki...

başlık tepkiniz sayesinde değişmiş:)

Unknown dedi ki...

Kasti bir durumun olduğunu düşünmüyorum.Ama tam bir ihmalkarlık sözkonusu.Zaten herkes sataşacak yer arıyor bu da üstüne gelmiş.O internet sitesinin de gereğini yapması gerek, bu kadar cevval olmaya gerek yok sakin biraz.

tofi dedi ki...

başlığı atan, hangi takım taraftari cok acık, beklenir...talihsiz sadece, ne diyelim.

İsmail dedi ki...

@ tofi

''hangi takım taraftari acık , beklenir'' derkenn ???

Dikkat edelim yazıklarımıza ki o sitedeki adamlardan farkımız olsun..

O takimin tüm taraftarını zan altında bırakmak abes kaçmış..

Santiago dedi ki...

Bu spor sitesinde muhtemelen cok fanatik bikaç kişi var daha oncede 6s taraftarının hakaretini 'kaçırmıslardı'.Öyle böylede hakaret değildi hani.Mail atmıstım hatırlıyorum ne biçim editorleriniz var bunları gormuyormusunuz demiştim ama ne cevap geldi ne de kaldırdılar yorumu...