5 Eylül 2009 Cumartesi

GÖKHAN'IN TABATA'NIN BELİNİ KIRDIĞI AN



İnönü Stadı'ndaki hazırlık maçında Ümit Milli takım Beşiktaş'ı 4-3 mağlup etti. Beşiktaş'ın as kadrosundan 7-8 futbolcuyla sahaya çıktığını belirteyim. Geçtiğimiz Ocak ayında Leverkusen'den Chelsea'ye transfer olan Gökhan Töre'nin Tabata'nın aklını aldığı pozisyonu koyayım. Maçın güzel anlarından biriydi.

29 yorum:

ralphlexy dedi ki...

..Tabata'nın Beşiktaş'a getirdiği baklava tepsisini düşürttü vallahi Gökhan (:

Tuğberk dedi ki...

O değilde şu topa öyle giren oyuncu bu parayı kazandırdı ya eski kulübüne daha da üstü olmaz..

SirEvo dedi ki...

Ee :)

Sakarya dedi ki...

Hakikatten de iyi çizmiş karizmasını :) Bu hareket aklıma Gs Juve maçında Berkant'ın sağ kanatta juveli futbolculara attığı çalımı aklıma getirdi =)

Pads dedi ki...

Şaka gibi. Yeni gelmiş çok tartışılan bir adama yapılır mı bu?

Denizli kim olduğunu bilmeden 'Bu çocuğu istiyorum!' demediyse ben futbolu bilmiyorum.

caveksk dedi ki...

harika çalım hakaten aklını almış.nereden ulaşabiliriz video ya..

PENNEARABIATA dedi ki...

@pads

chelsea'nin kadrosunda olduğunu biliyo muydu maç öncesi emin değilim. ama chelsea eğer transfer yasağı kalkmazsa ki kalksa bile bu çocuğu kimseye kaptıracağını zannetmiyorum.

papaz dedi ki...

http://papazmetin.blogspot.com/2008/05/gkhan-tre.html

1.5 yıl olmuş Gökhan'ı ilk izleyip yazalı. Bu sene U-17'de yine izledim, Chelsea ona fiziksel olarak büyük katkı yapmış, çok güçlenmiş, topla çok etkili zaten.

Net bir bilgi yok elimde ama 17 yaş 9 ay ile Ümit Milli takıma çağrılan en genc oyuncu olabilir derken şimdi aklıma geldi Batuhan geçen sene Eylül'de oynamıştı U-21'de, o Nisan doğumlu olduğundan daha genç oluyor.

Ekim'de U-17 Dünya Kupası var, Gökhan'ın orada gösterecği performans Chelsea'deki şansını da artıracaktır.

Maximus dedi ki...

Geçen sene almışlardı leverkusenden. Büyük ihtimal kiralamışlardır. Yani transfer yasağı engel olmaz.

abeyle dedi ki...

chelsea reserve takımında şu an yedek bekliyor gökhan ama birgün mutlaka istediği yere gelecektir.

Ortega dedi ki...

Tsubasa'lı çizgi filmlerde bile böyle bir kayarak müdahale denemesi yoktur belki :)

Burak dedi ki...

İyi güzel her şey hoş, belinide kırmış! ama cok merak içersindeyim özellikle bunu belirtmeniz bir de özellikle Beşiktaş 7-8 oyuncuyla cıkmış demeniz ee yani ne demek istiyorsunuz onuda acık acık yazın. Tabata nın yerinde Santos olsa bunu koyucakmıydınız hadi Santos uda geçelim onun yerinde İsmail Köybaşı olsa yinede koyarmıydınız.

Unknown dedi ki...

Türkiye'de izleme komitelerinin uyuduğunun göstergesidir Gökhan Töre. Belki bu futbolcuyu Türkiye'ye getirmek çok zor ama 8 milyon €'ya 29 yaşında bir yıldız(!) alınabiliyorsa, yetenekli bir genç futbolcu bulmak zor zanaat olmasa gerek.

PENNEARABIATA dedi ki...

@ burak

öncelikle profillerini saklayan arkadaşların yorumlarını yayınlamıyorum ama yumuşak karnıma denk geldin. santos ya da ismail köybaşı ya da elano ne fark eder ki? koyardım tabii ki neden koymayayım. bizler tarafından değil de chelsea tarafından farkedilen bu öz evladımızın attığı güzel çalımını koymıycam da neyi koycam. senin nazarında isimler önemli olabilir ama bende ve bu blogda değil. elinde santos'a da bir türk gencinin attığı güzel çalımın görüntüleri varsa hemen yolla yayınlayayım mesela.

Manu dedi ki...

Hiç normal...Ne yani Tabata defansif orta saha veya defans oyuncusu mu ki ilk hamlelerde son derece başarılı olması bekleniyor? Ya da box to box bir orta saha oyuncusu mu?

He konu Gökhan Töre ise hakkında daha uzun okumak isterim açıkçası.

TA dedi ki...

ümit milli takımı çooook beğendim.müthiş hızlı hucuma çıkıyorlar.ve çok organizeler.çok iyi gençlerimiz var.hami hocayı tebrik ediyorum.

venezia dedi ki...

çarşı(!)ya göndermiş sanki..

Burak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Schumy dedi ki...

Bu gökhan büyük oyuncu olacak. Chelsea çaktırmadan yeni Cristiano Ronaldo transfer etti. Ama Türk olması dezavantaj tabi...

Fabio Luciano dedi ki...

şekip mosturoğlu abdülkadir transferinde sözleşemesi 1 yıl sonra bitecek bu oyuncuya 1 milyon dolar neden verdiniz sorusuna verdiği cevap şuydu:

"Gökhan Töre'de bu hataya düştük.Chelsea'de bulduk adamı"

yani anladığımız kadarıyla Gökhan fenerbahçe'nin izlediği bir adamdı daha Leverkusen'de iken.

Hee gelip napacaktı o da ayrı.en güzelini yapmış.tuncay bile topa vurmayı 25!inden sonra öğrendi.kalsın mücadele etsin.ille chelsea olmaz stoke olur,wba olur,birmingham olur.yaşı genç.varsa yeteneği nasılsa kapar formayı.

van auger dedi ki...

su hücum oyuncusunun başka bir hücum oyuncusunu çalımlamasına övgüler düzeni anlamıyorum.Tamam gidip ferrariyi,iboları,sivoku çalımlasa tamam da tabata defanstan ne anlar.

anotherday dedi ki...

Gökhan Töre ingiltereye gittiğini duymustum ama hiç izlemiştim blog yazarıda espirili bir dille güzel bir videosunu koymuş bunu neden bjk fener gs muhabbetine getirip geriliyorsunuz ki çalımı atan türk yiyen yabancı .Milyonları sokağa saçan klublerimiz illaki bu oyuncuyu görmüştür almakda istemiştir kesin ortada aç kurt gibi gezen menejerler oldukdan sonra duymasalarda duyurmuşlardır ama önünde chalsea gibi bir altarnatif dururken şimdilik buralara gelmesi zor

Emrah D dedi ki...

gokhan tore'nin bir cok macini izledim. Malesef sadece bir hali saha futbolcusu. Takim arkadaslarinin futbol yetenegine pek guvenmedigi icin kolay kolay pas vermiyor, topu alinca illa 10 kisiyi calimlayip kaleye girmeye calisiyor, bir noktada da topu kaptiriyor. Rakip takimin sadece duzgun bir kademe anlayisina sahip olmasi calima kalktiktan sonra Gokhan Tore'nin ucuncu defans oyuncusuna ulasamadan topu kaybedecegini garantiliyor. Mac boyunca kademe icerisinde kalip rahat rahat calim atamazsa agresiflesip kart goruyor, atilana kadar rahat etmiyor. Takima acikcasi yarardan cok zarari dokunuyor. Mental olarak kendini cok gelistirmesi gerekli, eger oyle olmazsa ancak kucuk takimlarin kontratak oyuncusu olur, o da belki olur. Bayern'li Berkant da buyuk yetenekti, ustelik futbol mentalitesi Gokhan Tore'den cok daha iyiydi, cok kolay kayboldu. Gokhan Tore bu futbol mentalitesiyle cok daha kolay kaybolur. Ciddi egitime ihtiyaci var.

Ote yandan Tunay Torun'u herkes izlesin. Turk kuluplerinin cogu uyurken (ama mesela Kayseri uyumadi, Omer Sismanoglunu falan bagladi) Udinese gitti Grasshoppers'dan aldi, ikinci bir Gokhan Inler vakasi (belki de daha buyugu) yasanacak.

Emrah D dedi ki...

Az onceki yorumda Tunay Torun yazmisim, o Ergun Berisha olacak. Tunay Torun'u da ayrica izlemek lazim fakat o baska konu.

Bay Kerahet dedi ki...

hay tabata kadar taş düşsün hepimizn başına :)

sabah tabata akşam tabata, adam çıksın bir maç yapsın yahu.

bu Töre sağlam çıkacak gibi maşşallah. Zaten U-21 iyi takım görüntüsü veriyor son zamanlarda. Gelecek nesil iyi mi yetişiyor ne...

papaz dedi ki...

Gökhan'ı Fenerbahçe çok transfer etmek istedi Leverkusen'deyken, Chelsea bırakmadı. Gökhan da anlaşılabilir bir şekilde Fenerbahçe yerine Chelsea'yi tercih etti.

Unknown dedi ki...

tabata ile yetinmeyip yanlış görmediysem ernst'i de geçmiş gökhan. Akıllı çocuk vesselam gelecek eleştirileri farketmiş.

figoemre10 dedi ki...

ters yakalamış.. normal bence.. tabatada yedek klübesinde sanırım denizliye bu kadar yakınken bu fırsat kaçmaz diyip çimlerde de sürünmüş olabilir.. neden yapmasın ki hazırlık maçı olmasına rağmen nasıl da savaşıyor izlenimi önemli.. başkan bi ton para vermiş.. bu bjk nin sorunu.. birşeylerde ancelotti için yazmalıyız sanırım... terimden beri ( yerine getirilip gönderilmediği için ) pek sevmeyiz kendisini.. kovulmasını çok beklemiştik ama adam öyle bi kapak attı ki biz o temennileri bile unutalı yıllar oldu.. bi benzer hasetlik dileğimiz barcelonadan apar topar gönderilen rüştünün yerine kaleyi devralan v. valdes içinde geçerliydi ama o da malum olmadı.. üstüne üstlük dokunmadığı kupa kalmadı valdesin.. ne diyelim tabata-gökhan-valdes-rüştü-ancelotti-terim... mukadderat mukadderat...

Arkhe dedi ki...

Konu Tabata değil, Gökhan.