9 Şubat 2009 Pazartesi

BYE BYE SCOLARI

Scolari'nin an itibariyle Chelsea'deki görevine son verildi. Sezon başında Avram Grant'ın yerine takımın başına getirilmişti. Bazı teknik adamların kulüp takımlarıyla kanları uyuşmuyor. Scolari de onlardan biri bence. Başka birisinin de uyuşmuyor, O kişinin de suyu ısınıyor.

Zola to Chelsea
Scolari to Fenerbahçe; dermişim! :)

6 yorum:

televizyon komandosu dedi ki...

chelsea bunu hep yapiyor. 2 senede iki hoca. ilginctir ki biri portekizli digeri de portekiz'e ve milli takimina cok büyük hizmetler verdi. ve bence, yine ikisi de su anda dünyadaki en iyi ilk 5 teknik direktör arasina girer. ama sizin de dediginiz gibi 'olmayinca olmuyor!'

dünya üzerindeki en önemli futbolcular (hem taktik, hem teknik hem de fizik olarak) ve dünya üzerindeki en iyi hocalardan birini getirip bu ikisini harmanliyorsunuz, fakat ortaya böyle tablolar cikabiliyor.

zira istikrar da sart. abramovich, anladigimiz kadariyla biraz sabirsiz. kendisine birilerinin anlatmasi lazimdir ki, bu isler böyle olmaz, hele ki ingiltere premier ligi gibi cok önemli takimlarin oldugu bir arenada.

zira her zaman sampiyon olamazsiniz, hele ki rakipleriniz arasinda sampiyonlar liginin hemen hemen her sene yari final gediklileri olan liverpool, manu ya da arsenal varken!

defansın sigortası dedi ki...

o başka birisi kim acaba :) ilk bilen biz mi olacağız bu konudada acaba??

Ser dedi ki...

"Zola to Chelsea
Scolari to Fenerbahçe; dermişim!"..

abi yukaridaki denklemde Aragones eksik. O nereye?

İzmir dedi ki...

Son aldıgım haberlere göre fatih terim sesleri yükseliyomuş chelsea de :P

Yok parayla saadet olmuyo olmyo olmuyo :?

PENNEARABIATA dedi ki...

@serhat

Güney İspanya sahillerinde sallanan bir sandalye idealdir O'nun için :)

selaminko dedi ki...

@serhat
muhtemelen fbden alacagı paralarla güzel bir yerde tatilde olur.