9 Şubat 2009 Pazartesi

MESUT ÖZİL ANTRENMANDA

Bu kare herşeyi anlatıyor. Mesut Özil Almanya antrenmanında bir başka deyişle evinde. Mesut'a da, fotoğrafı çeken arkadaşa da saygım sonsuz. Hedefe kitlenmiş ve uygun zaman geldiğinde deklanşöre dokunmuş.

5 yorum:

İzmir dedi ki...

saygılar bizden Herkez istedigi yerde mutlu olur..
biz kırmızı beyazla mutluyuz
Büyük başarılara İmza Atar inşallah..

See you 2010 World Cup Özil

Robaggio dedi ki...

ölmeden şu tarz bir fotoğraf çekmem lazım..tek kelimeyle müthiş..
aslında tesislere gidip bizim başkan Serhan Gürkan'ı "yeter artık" tarzında bir reklam panosu önünde çekme düşüncemi hala saklı tutuyorum ama anlayan olursa üzerler adamı..

selaminko dedi ki...

Kararına saygı duyuyorum. Sonuçta yaşadığı ülkenin formasını tercih etti. Ama tekrar rica ediyorum. Bundan sonra alman Bundesliga'dan bahsederken Serdar Taşçı, Mesut Özil gibi arkadaşlara Türk futbolcu değil Türk asıllı Alman futbolcu deyin.

Mr.Eko dedi ki...

Helal olsun Mesut'a valla helal olsun.Zamanında ilgilenilseydi, ilgi gösterilseydi bizde oynardı.

Sen Almanya'nın ekmeğini ye, futbolu orada öğren, sınırsız altyapı imkanından faydalan, orada sev-sayıl. Siz olsaydınız ne yapardınız?

İnşallah bize golde atar.

petit dedi ki...

Resim gerçeken harika. Başarılı fotomuhabir Ali Kemertaş'ın kovaladığı tarzdan resimler :)
Mesut'a gelirsek Fatih Terim'e katılıyorum "Milli takım forması pazarlık konusu olamaz". Mesut'a seçiminden dolayı kızmıyorum. Aslında ben onun 1 saniye bile Türkiye için oynamak istediğini zannetmiyorum. Bir başka konuda Blatter'e de katılıyorum. Mehmet Aurelio'nun milli formayı giymesi hoşuma gitmiyor tıpkı şu sıralar Lincoln'e böyle bir payenin verilmeye çalışılması gibi.