9 Şubat 2009 Pazartesi

TONY ADAMS'I HİÇ SEVMEM


Portsmouth teknik direktörlüğünden kovulmuş. İyi de olmuş. Avrupa'da Arsenal'i desteklesem de(birkaç gün hariç) Parken Stadı'nda Hagi'yi tahrik edip kırmızı kart görmesine sebep olduğundan beri nefret ederim kendisinden. Gitsin başka iş yapsın!

10 yorum:

Bahadır dedi ki...

aslında söylenmesi gerekeni söylemişsiniz. yorum yapılmaması gerek :D

yLdRm dedi ki...

aynen abi bende aynı şeyleri yazdım bu adamS hakkında..beter olsun..

jose dedi ki...

Ali abi bende aynı şeyleri Noatın blogda yazmıstım burayı okumadan önce.Aynen dedıgın gıbı dusunuyorum.Keza Wise severim ama Ingılteredekı maçta teror orgutu sempatızanına celme takmıstı 1999da.

Adsız dedi ki...

Resime bakılırsa 10 halinden memnun :-)

Adsız dedi ki...

Bu arada ben de blogda kariyerini eşeledim biraz. İngilizlerin araştırmasını çevirdim desem daha doğru olur:):) Galatasaray'dan da bahsediyor İngiliz gazeteci orada.

tknycl dedi ki...

arsenal'e böyle ........

Mucoid dedi ki...

Reklam olsun diye değil, önemli bir bilgi olduğu için:
http://mucoid.blogspot.com/2009/01/portsmouthun-bilinmeyen-yn.html

alperensaylar dedi ki...

cidden çok çirkefti futbolcuyken ayrıca meymenetsizdi de...

PIERREMANU dedi ki...

Adam tahrik etme konusunda Hagi'nin üstüne yoktur. Bu işin kitabını yazan insandır Hagi. Kralını suya götürüp susuz getirir bu konuda. Duayendir.

selaminko dedi ki...

o gün Hagi atılmasaydı bence o kupayı alamayacaktık biz. Hagi haksız yere atıldıktan sonra bizimkiler daha bir hırsla oynadılar. Hagi varken daha rahattılar. O nedenle Adams'tan nefret etmekle beraber aynı zamanda kendisine minnettar oldugumu da belirtmeliyim.