9 Şubat 2009 Pazartesi

ANKET - EN İYİ ORTASAHA?



* EN İYİ SAĞ AÇIK


* EN İYİ ÖN LİBERO

* EN İYİ TANDEM?

* EN İYİ SOL BEK?

* EN İYİ SAĞ BEK?

* EN İYİ ELDİVEN?

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Cevap veriyorum: Ankara 19 Mayıs stadının sahası. ne de olsa suni çim :-)

biz her ne kadar ön libero desek de, Mehmet Topal vb. adamlar ortanın göbeğinde oynayan defansif ortasaha oyuncuları. ben bu noktadan yola çıkarak Mehmet Topal diyorum.

PENNEARABIATA dedi ki...

O'nu önliberoya koyduğum için almadım burada listeye. Aslında bilsem bu hafta sol bekte oynayacağını, sol bek listesine de alırdım Topal'ı :)

Adsız dedi ki...

@ AO,

Galatasaraylı futbolcuların mevkileri o kadar çok değişiyor ki kafam bulandı. Kadroya giren isimler hemen hemen aynı ama hep farklı yerlerde oynuyorlar. Topal haftaya De Sanctis'in yerine kalede oynasın:) Ne de olsa örümcek:-)

Sencer Yücel dedi ki...

Taraftarca oyların önüne geçmek için mi Alex ve Lincoln gibi isimler yok? Yoksa farklı kategoride mi göreceğiz bu isimleri?

PENNEARABIATA dedi ki...

@talento

evet talentocum. En iyi forvet arkası yapıcam onları. delgado, yusuf falan da. kafamdaki diziliş 4-1-3-2 çünkü. ama sol açık konusunda sıkıştım belki yardımcı olabilirsin.

haute_couture dedi ki...

e yok artık bu kadar da kulüpçülük olmaz, hadi servet-meira 1.çıktı neyse dedik, de sanctis 1. oldu olabilir dedik de selçuk inan'a rağmen ayhan'ın 1. olması????pes..
En iyi forvet oylaması'nda galatasaraydan sadece serkan çalık'ın aday gösterilmesini teklif ediyorum ve sonucunu şimdiden tahmin edebiliyorum..

tofi dedi ki...

bu kadar isim icerisinde selçuk şahin neden yok acaba, tuhaf bi liste.

PENNEARABIATA dedi ki...

@tofi

ön libero anketine koyduk selçuk'u kardeşim!