30 Nisan 2009 Perşembe

CANNAVARO ORTADA KALDI

36 yaşına geldi Cannavaro. Bu sezon sonunda Real Madrid'le sözleşmesi bitiyor. Futbol oynamaya da devam etmek istiyor. Hedefi önümüzdeki yıl Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda İtalya formasını giymek. Bu yüzden önümüzdeki sezon da iyi ve iddialı bir takımda oynamak, diri kalmak istiyor. Bir süre önce Manchester City ve Bayern Münih'ten aldığı teklifleri geri çevirdi. Ancak Real Madrid yönetiminden de kimse önümüzdeki sezon için temas kurmamış. Cannavaro'ya söylenen "Yeni Başkanlık seçimlerini bekliyoruz" olmuş. Şu ana kadar ne muhtemel Başkan Florentino Perez ne de başka bir isim kendisine teklifte bulundu. Bu belirsizlik üzerine Lippi'yi aramış Cannavaro. Hakkında çıkan haberler üzerine Lippi'ye gerçekten de Juventus'a dönüp dönmeyeceğini, birlikte çalışıp çalışamayacaklarını sormuş. Aldığı cevap olumsuz olmuş. İtalyan milli takımının hocalığını yapan Lippi bugün de basına yaptığı açıklamada "Juve'ye ne teknik direktör ne de başka birşey olarak dönmeyeceğim. Çıkan tüm haberler yalan" dedi. Cannavaro şimdi menajerinden kendine iyi bir takım bulmasını istiyor. Önündeki 1 yılı iyi değerlendirme amacında. Türkiye'ye bekleriz, biz alışığız kariyerinin sonuna gelen futbolcuları almaya, iyi de para veririz. Ama buradaki mücadele O'nun için yeterli olur mu bilmiyorum. Aziz Başkan'a duyurulur yine de!

9 yorum:

dolab dedi ki...

açıkçası çok da mantıksız olmaz. iki -bize göre- genç stoper ondan çok şey öğrenebilir. ne edu ne de luganodan hiçbir eksiği yok. sağ kanada da ljunberg alınsa idi seon başı daha da güzel olurdu. aceto'nun dediği gibi! maniche de orta sahaya gelse tek forvet kalır sorunlu. o da grafite olsun tam olsun. aziz başkan duy sesimizi.

GialloRosso dedi ki...

Bir Galatasaray-Fenerbahçe kapışması çıkar bu haberden.

AYHAN dedi ki...

Emre Aşık'la aynı yaştalar. Galatasaray alırsa uyumlu bir ikili olur.

Gala's dedi ki...

pek yakında gazetelerimizin manşetlerini süsler..

Fabio Luciano dedi ki...

bizim başkan hayatta almaz bu adamı çünkü bonservisi elinde.fb raconuna ters.

Manu dedi ki...

cannavaro, beşiktaş'ta....

işte bu yalan manşeti atan gazeteyi alırım yalan yok..
bazzen hayal etmek de güzeldir.. :))

papaz dedi ki...

Cannavaro-Eren Güngör ikilisi oynasa bi takımda. Eren de 2 senede Cannavaro'nun yanında pişşe ve milli takımın stoper sorunu kalmasa.

Çok mu şey istedim :)

Okan Türkeş dedi ki...

Bizim ligimiz için hala büyük bir futbolcu bence Cannavaro. Hem defansif anlamda futbol zekası olarak, hem de mücadele ve dolayısıyla fizik gücü bakımından. Hala büyük takımlarda oynayabilecek kapasitesi var. Hangi takımda oynasın derseniz, bence AC Milan için genç bir yaşta(!) Bu sezon sonu futbolu bırakması kesin gözüyle bakılan 41'lik Paolo Maldini'nin yerine cuk oturmaz mı? Ne güzel olmaz mı? Zira AC Milan yönetiminin yıllardır eksikliği göze çarpan takımı gençleştirme çalışmalarına pek önem vermediği, tam tersine futbol ve kulüp sadakatine sahip yıllanmış şarap tadındaki oyuncularla yola devam etme alışkanlığı aşikar. Fabio Cannavaro bu özellikleriyle AC Milan'a yakışır, ister 37 ister 40, oynamak istediği yaşa kadar da oynar. Rossonerili bir arkadaşınız olarak fikirlerim budur efenim.

mell dedi ki...

zamanında de boer gelmişti. hatanın en büyüğü olmuştu gs için. yaşlı yıldızlara karşı değilim, genç yıldızların sorunluları geliyor türkiyeye ama, 36 yaşındaki defans tek kelime ile gereksiz. ama es es ime gelse hayır demem.