28 Nisan 2009 Salı

LEO FRANCO GALATASARAY'A

İspanyol El Mundo Deportivo'nun iddiası. Transfer bitmiş, iş imzaya kalmış. Atletico Madrid'li Leo Franco'nun önümüzdeki 3 sezon için Galatasaray'la anlaştığını yazıyorlar. Sezon sonunda sözleşmesi biten Arjantinli bedelsiz olarak geliyor Galatasaray'a. Hadi hayırlısı olsun! Ben Leo Franco'yu özellikle Mallorca yıllarından kova olarak hatırlıyorum. Bu arada Wikipedia'ya bile Leo Franco Galatasaray 2009-... yazmış birileri.

14 yorum:

aea dedi ki...

Wikipedia'ya inanmamak lazım ya onları yazanlar çoğunlukla Türk oluyor. Ama transfer gerçek de olabilir ona bir şey diyemem.

steven_stiffler dedi ki...

Abi gelsin isterim.Fenerbahçe'den 4 yiyenler kervanına katılan yeni bir isim olur :)

papaz dedi ki...

4-1lik GS maçında çok kovaydı ama sonradan iyi kaleci oldu. De Sanctis'den iyi en azından.

Volkan dedi ki...

http://civilikrampon.blogspot.com/2009/04/leo-franco-galatasaraya-gelecek-mi.html

Valla burada da yazdığım gibi leo değil lehmann gelsin derim...yaşlı ama hala iş yapar...

ACY dedi ki...

yahu bu adamin bu kulupte ne isi var hakan sukur bile a$irtma gol atti bu adama..atletico madridin bu sezon yedigi gol sayisi belli, tamam defanslari evlere $enlik ama bu adamin hic mi katkisi yok arada tv veriyo atl.madrid maclarini hala o gereksiz acilmalarindan ve a$irtma gol yeme tehlikesinden kurtulmu$ degil ba$imiza buyuk i$ aliriz sirf bedava diye almak sacma bi adami, eger alinacaksa de sanctis alinsin bonservis sorunu cozulup sevillayla udinese arasinda..

kutay dedi ki...

orkun.....

Gala's dedi ki...

avrupada uzun yıllardır oynayan tecrübeli bir kaleci gerekliydi. kova olarak tanısak da gsye yararlı olur diyorum. elbette takım savunması gelişmeli. her şey kalecide bitmiyor.

steven_stiffler dedi ki...

Kova olsa bunca sene İspanya'da barınamazdı bence.Benim de aklımda çok ballı bir kaleci olarak yer edinmiş.Olur olmadık toplar kafasına,poposuna falan çarpar gol olmaz.

Manu dedi ki...

bence dengesiz,istikrarsız bir kaleci..hani kötüden ziyade böyle bir profil çizmiş benim gözümde...zira ben çok iyi oynadığı maçları da hatırlıyorum..hayırlısı olsun sadece dedikodu değilse..

mondo trasho dedi ki...

güvenemiyorum.
kendimi "iyi oynar" diye telkin ediyorum ama kaygılarım "aşırtma" bir uçuşla geçiveriyor güven eşiğimin üzerinden.

Murad YILDIZ dedi ki...

atletico madrid`in coupet transferinin amacini biraz irdeleyecek olursak leo franco`yu yetersiz gordugunu anlayabiliriz....
kotu kaleci midir degildir, de sanctis kiyasini bilemem ama gelirse turkiye`de ki en iyi 2 kaleciden biri olur....

ama soruyorum size super otesi bir kaleci olmadiktan sonra veya genc olup satilma potansiyeli barindirmadiktan sonra....
sampiyonlar ligininde zora girdigi, ekonomik krizin kendisini belkide en cok futbolda hissettirdigi su gunlerde verilecek miktara yazik degil midir?

su anda tabi ki miktari bilmiyoruz, ama yillik 2 milyon euro`ya yakin olacagini dusunursek o parayi ona verecegime gider orkun`la aykut` la idare etmeye calisirim....

de ki bana yasli ama jaskeleinen`i veya given`i alacagim ya da gelecek vaad eden kameni`ye, ochoa gibi futbolculara vericem o parayi dersin sesimizi cikarmayiz.....

son sozum, transferi haldun ustunel`e birakin siz karismayin adnan brotherslar...

mell dedi ki...

atletico madrid'den geliyorsa iyidir mantığı hakim herkeste. gelsin bakalım.

ben sanctis'i aramak için mum aldım şimdiden.

umit dedi ki...

Mallorca yıllarından beri hiç birşey kaybetmemiş..Umarım gelmez zira gelecekse De Santics e razıyız..

Sade dedi ki...

kontratı biten tüm oyuncular neden Galatasay'la ilişkilendiriliyor? Çünkü para yok. Para yoksa kasmamak lazım, bizim altyapımız Türkiye'nin en iyi alt yapısına sahip neden biraz sabır ve neden biraz gelecege yatırım yapmayı planlayamıyoruz? Ben gerekirse hiç transfersiz 5 sene altyapıdan gelecek oyuncuları izlemeye razıyım.