27 Nisan 2009 Pazartesi

TÜRKİYE'DE SEZONUN FUTBOLCUSU ANKETİ

Daha önce açmış olduğum post'a gelen yorumlar ve talepler üzerine "Türkiye'de Sezonun Futbolcusu" anketini başlatıyorum. Yan tarafta oylarınızı kullanabilirsiniz. Adaylar post'a gelmiş isimlerden seçilmiştir. Oylama ligin son haftasında 31 Mayıs 2009 saat 12:00'ye kadar devam edecek. At gözlüğünü çıkarmış, objektif, blogçulara yakışan oylamalarınızı bekliyorum.

20 yorum:

FIRAT dedi ki...

Dün bloğumda da yazdım.Sezonun değerlendirilmesi yapılan bir ankette cevap bence Bilica olur.İstikrarını bütün bir sezona yaydı.Arda ve Baros o sürekliliği göstermedi.Diğer alternatifler seçim değil taraftarlık olur zaten.

carlito dedi ki...

Mantığa göre değil fanatikliğe göre oy kullanılacağını ilk sonuçlar itibariyle görmüş bulunuyoruz, ben sağlıklı bi sonuç çıkacağına inanmıyorum.

Bilica ve Ernst en çok hakeden futbolcular bana göre.

emilio santos dedi ki...

tabata?

Redman dedi ki...

Bilica ile Sezer Badur'u anladik da hocam, Mehmet Yildiz'in da bu 12 isim icinde olmasi gerektigini dusunuyorum kesinlikle. Lig liderinin oyununu uzerine kurdugu ve bu takimin karakterini belirleyen adam sonucta M. Yildiz. Ayni zamanda takimin kaptani.

Bence birakin ilk 12'yi, ilk 3'e girmeyi hak ediyor kesinlikle.

Unknown dedi ki...

Baros ve Bilica arasında kararsız kaldım ama sonuca daha çok etki ettiği için Baros'a verdim oyumu. Ernst faydalı transfer de yarım sezonluk oyunuyla sezonun futbolcusu olamaz derim. Diğer bir yandan bence tüm sezon polemik ve polat alemdarlıktan başka pek bir şey yapmayan Arda'nın bu listede olmasını da manidar buldum.

Ghetto Ultras Tribune Group dedi ki...

Bir Fenerbahçe'li oalrak düşünmeden Blica'ya verdim oyumu.kadıköy'de canlı izlerken daha bir hayran kaldım futboluna sadece kademe adamı değil ayağını süper kullanan ender stoperlerden.Baros asla devamlıık sağlayamadı Arda'da.Ernst Başiktaş'a şüphesiz çok güç kattı lakin asla Blica kadar değil.

papaz dedi ki...

Fanatiklikten dolayı Baros kazanacak büyük ihtimalle anketi ancak ödül tartışmasız Bilica'nın.

Redman dedi ki...

Ernst konusunda da Arda konusunda da Ata'ya sonuna kadar katiliyorum.

@FIRAT
Baros ile Bilica tamam da bence asil Arda'nin dusunulmmesi taraftarlik olmus biraz.

steven_stiffler dedi ki...

Sezon başından beri istikrarını sürdüren Bilica.

çağrı dedi ki...

Baros'a oy vermeye fanatiklik demek ağır olur.Baros'a oy verdim ve beni tek düşündüren Galatasaray'ın ligdeki durumu oldu.Ama yeri geldi kaleye sırtı dönük oynadı,orta sahayla bağlantı kopunca tek başına rakip savunmayla savaştı.Mücadelesinden de gollerinden de ödün vermedi.Bunlar benim için yeterli sebepler...

mell dedi ki...

gol kralı olmak sezonun adamı olmak için yetmez bence. büyük bir başarıda büyük rol almak gerekir.

bence yusuf şimşek veya bilica en büyük adaylar.

baros başarlı bir sezon geçirebilir ama takımı 0 kupa kazanıyorken, sezona damgasını vurmuş diyemeyiz. mvp seçimlerinde dahi, takımın başarısı oldukça önemlidir

ziggytheking dedi ki...

who is baros?

galatasaraylı arkadaşlar hepten adnan polat olmuşlar ve galatasaray türkiye olmuş :) 6da 6 hedefinden sonra 5te 5 yapıp takımlarının şampiyon, baros'un gol kralı olacağını sanıyorlar. çıkarken ışıkları kapatın beyler. çok yazmasın!

Forza dedi ki...

Bu tarz anketlerde pek mantikli sonuc cikmaz kanaatindeyim. Forvet oyuncusu 5 macta bir cezali oluyorsa, ve sen o adama sezonun futbolcusu diyorsan, takimi 4unculuk mucadesi verirken sen o adami bu odule layik goruyorsan; gozluk bol geliyor, cikar artik derim.

bilog dedi ki...

Baros'a oy vermek fanatiklik değil diye düşünüyorum. Oldukça etkili oldu bu sene, attığı goller ortada zaten. Takıma yaptığı katkı da düşünülürse, hani şöyle bir örnekle pekiştireyim, Galatasaray Baros olmadan gol atamıyor. Az şey mi bu?

Ama ben oyumu Bilica'ya verdim. Büyük iş başarıyor bu sene, Sivasspor'un şu durumuna en büyük katkı yapan oyunculardan. Belki de başta geliyor.

pclion dedi ki...

Baros'a oy vermeyi fanatiklik olarak yorumlayamayız zira son yılların en iyi forvet performansını ortaya koyuyor adam, ayrıca Avrupada da aynı performansı gösterdi. Şimdiden 25 gol atmış adama oy veren birisi niye fanatik olsun?

Ben oyumu Tello'ya verdim, Bilica ve Baros da onun kadar hakediyorlar en az...

apaç dedi ki...

emre aşık ve hakan kadir balta'nın olduğu yerde bence guiza da olmalıydı.

bir kez daha anlamış bulundun ki ispanyolun ispanyoldan başka dostu yok :(

kahrolsun hizipçi zihniyet, kahrolsun cem beceren!!

apaç dedi ki...

gene bir anket ve gene biz..

ben de galatasaraylıyım ve yılmaz galatasaray taraftarını kutluyorum.

çok güzel anket dolduruyoruz.

umrarım allah utandırmaz da emeğimizin karşılığını bu sefer de almış oluruz.

hepimiz anketörüz!!

Capone dedi ki...

Ankette Ernst Yusuf ve Sezerin olması bence yanlış.Özellikle Yusufun olması çok yanlış.Yusuf bütün sezon yattı ve sadece 4 Bjk maçında iyi oynadı diye mi bu ankette.Sezer son haftalarda iyi ondan önce her maç kötüydü ve yedekte de çok kaldı.
Eğer bu kadroda 12 haftalık oyunuyla Ernst varsa ilk yarı boyunca 13 maç iyi oynayan Lıncolnde olmalıydı.Lıncolnne ernstin oynadığı iyi maç sayısı aynı.Yusuf Lıncolnün yarısı kadar bu yıl oynamamıştır.Son haftalara kadar formda bir Ayhan akmanda vardı.Tabata da olabilirdi.
Barosun devamlılığı yok denilmiş.Napması lazım her maç 2 gol mü atacak.Baros gol atmadığı maçlarda bile takımı sürükleyen oyuncu.Baros ve Bilica favorilerim:)

Sinan Kolat dedi ki...

emilio santos'a katılmamak elde değil, benim de aklıma direk tabata geldi. burada olmaması çok enteresan. Bir GSli olarak oyum Tabata'ya

CT dedi ki...

Eger malum hadiseler olmasaydi Lugano derdim, eger o olmasaydi fenerbahce bugun ilk 5'te olur muydu tartisilir. (yada tartisilmaz:))

Bilica ve Mehmet Yildiz ilk ikide olmali diyorum.

Ayrica, Arda mi???? Gectigimiz haftasonu sahada gordugunuz Hasan Sas nasil idiyse, eger GS'de kalirsa Arda'nin olacagi sey de O'dur, benden soylemesi...