1 Mayıs 2009 Cuma

BLOG İDMAN YURDU NIKE TURNUVASI'NDA

Flying Dutchman Blog'da tohumları atılan BlogİdmanYurdu Futbol Takımı sahaya inmeye hazır. 2 Mayıs - 6 Haziran 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya katılacak takımımız BİY ağına üye bloggerlardan olusuyor. Takımdaki oyuncular şu şekilde:

1 - Noat Samisa (Salih) (GK)
2 - Varol Döken
3 - PCLion (Uğur)
4 - Scapula (Mayıslarbizim - Atahan)
5 - Tunchay
6 - Ali Ece
7 - Pennearabiata (Ali Okancı)

Takımın turnuvadaki ilk maçı 3 Mayıs 2009 Pazar günü saat 18:20'de Etiler Naturel Spor Tesisleri Sahası'nda "46 Hürriyet" ile oynanacak. Maclar hakkında detaylı bilgileri, gelişmeleri ve degişiklikleri Tribun Dergi Forum alanindan takip edebilirsiniz.

MAÇLAR

3 Mayıs Pazar - 18:20
46 Hürriyet - Blog İdman Yurdu

10 Mayıs Pazar - 18:20
Blog İdman Yurdu - gençosman

http://www.nikeamansizol.com/

Görüldüğü üzere ben de takımdayım. Ama hiç iddialı olmadığımı belirteyim. Geçenlerde post'lardan birinde yorum yapan arkadaşlardan birinin de dediği gibi "Zuhahaha Ali Okancı'ya bak, neden oynamak yerine anlatmak ve yazmayı tercih ettiği belli oluyor" gibisinden muhabbetler yapmak istiyorsanız bekleriz efendim. :) Maçın oynanacağı yer de benim için çok nostaljik. 4 yıl okuduğum lisenin(Etiler Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi) sınırları içersinde yer alan sahada oynayacağız, evsahibi sayılırız yani! Hey gidi, 1992-96 arası derslerden kaçıp az maç yapmıyorduk o halısahada. Uzun zaman oldu gitmeyeli. Bu arada maç saati de ayrı bir güzel olmuş, derbiye yetişemesinler de bloglarına yazı yazamasınlar diye koymuşlar heralde! 

5 yorum:

ozdemirmusta dedi ki...

Mayısın ilk pazar akşamı keyifli bir oyun olması ümidiyle gelip seyredeceğim.
Ali Okancı bana göre tam bir kapalı kutu:)
Dün verdiği demeçte "gel de kazmalıgımı gör" diyerekten vasat oynama ihtimaline zemin hazırladı :) Ama boyu posu fizik gücüyle etkili olabileceginin de habercisi..
Son olarak; takım olur da "20 dakikalık halı saha topçuları" takımı çıkarsa comment pencerelerini birkaç günlügüne kapatın derim ehehe;)

Fabio Luciano dedi ki...

maçları video'ya filan çekin bari de izleyelim burada olmaz mı?

kebabman dedi ki...

Etiler ,Bakirkoy yada Zeytinburnu'na uzakmidir?

Kartal Bafiler dedi ki...

Orada tek halı saha varken bende çok uzun yıllar perşembe geceleri koşturdum,sonra sahayı yenileyip yanına bir tane daha yaptılar çok daha güzel oldu.İyi maçlar bol goller haklı galibiyetler diliyorum :)

PENNEARABIATA dedi ki...

@kebabman

uzak evet. ancak şöyle gelebilirsin, bakırköy ya da zeytinburnu sahilden sarı dolmuşlara atlayıp Taksime gelirsin, ordan da metroya binip 4. levent'te ineceksin. ordanda akmerkezi sorup yürüyerek 10 dakikada gelebilirsin. İstanbul'dasın galiba?