1 Mayıs 2009 Cuma

REAL MADRİD 2-0 KAZANACAK

"Kalbim Real Madrid'le. Oğlum da Real Madrid'i tutuyor ve kazandıklarında ikimiz de çok mutlu oluyoruz. Bu maçı da 2-0 kazanacaklar. Goller Raul ve Sergio Ramos'tan gelecek. Hatta Ramos kornerden gelen topu kafayla ağlara gönderecek."

Corinthians formasıyla 11 maçta 9 gol atan Ronaldo'nun AS'a verdiği röportajdan. Bakalım skoru tutturabilecek mi?!

6 yorum:

bjkmad dedi ki...

rüyanda görürsün sen onu.
ben de tahminde bulunayım dur.
2-0 barca.messi sağdan yardırarak gelir,3-4 madrid'linin belini kırdıktan sonra casillas'ın üzerinden aşırır.2.gol de iniesta'dan gelir.barca yaklaşık 50 pas yaptıktan sonra sersemleşen madrid defansının arasına xavi'nin ara pasıyla girer,köşeyi görür:)

alperensaylar dedi ki...

1-0 olsun bizim olsun, yok pardon 3-0 olsun bizim olsun. sonra olası bir puan eşitliğinde ikili ve genel averaja kurban gitmeyelim.

gokmenoz dedi ki...

11 maçta 9 gol, daha ölmedim diyor. Bir de son 1-2 gün gazetelerde Ronaldo Galatasaray için geliyor gibisinden haberler çıktı. Menajeri Adnan Polat ile mecideköyde görüşmüş falan. İnsan inanmak istiyor tabi lakin medya kendi dünyasında atıp tutuyor.

i feel like nick cave dedi ki...

tümer metin'de 2-3 sene sonra aynı açıklamalarla karşımızda olur

Cem Kalay dedi ki...

Son 2maçta Valencia ve Chelsea'nin yaptıkları gibi bir taktik izleyeceğiz Madrid'den. Yoksa öbür ihtimali düşünmek istemiyorum...

meaglin dedi ki...

puhhaha tutmadı roni'cim bi dahaki sefere artık, haa sakın iddaa faln oynayayım deme paran boşa gider, aslında madrid 'in 2 golünü tutturmuşsun da barca nın "6kasım" tarifesi uyguladığını tutturamamışsın