30 Nisan 2009 Perşembe

LIVERPOOL MOBILE

Kulüpler ekonomik krizden etkileniyor. Bugünlerde gelirlerinde yaşanan azalmaya karşı çareler üretmekle meşguller. İspanya'da Real Madrid ve Barcelona da dahil kulüpler büyük borçların altından kurtulmaya çalışıyor. Kulüplerin resmi ürün satışlarında yaşanan azalma da gelirlerin düşmesindeki en önemli etkenlerden. Galatasaray'ın yeni gsm operasyonunun çok başarısız bir şekilde sürdüğünü duydum. Satışlar yerlerde sürünüyormuş. Geçenlerde Sabah gazetesinde de Galatasaray Lisesi'nin karşısında olmasına rağmen satış yapamadığı gerekçesiyle GS Store'un kepenk indirdiğini okumuştuk. Liverpool kulübü de arayışta, çıkış yolu arayanlardan biri. Yukarıdaki telefonlardan sadece 250 adet üretilmiş. Liverpool'un İngiltere'deki şampiyonluk sayısına ilişkilendirilerek telefonda 18 karat altın ve 18 pırlanta taş kullanılmış. Peki bu ultralüks kategorisine giren telefonun fiyatı ne kadar mı? 14.490 sterlincik. Yani yaklaşık 30 bin TL. Telefonların hepsini satarlarsa ki satarlar, bu telefonu eşlerine ya da kız arkadaşlarına armağan edecek birçok işadamı(!) vardır Ada'da, Liverpool kulübünün kasasına 7.500.000 TL girecek, eski parayla 7.5 trilyon. İyi para!

4 yorum:

firat selcuk dedi ki...

insanlar avea'yı bile sembolik olarak kullanırken gsmobile diye avea destekli bir işe girişmek baştan hataydı zaten.. yakın çevremde ne fenercell ne de gsmobile kullanmayı düşünen birilerini gördüm, sanmıyorum ki bir bjkcell veya bjkmobile diye bir saçmalık çıkarsa o da tercih edilsin..

fenerbahçe telefon olayına girmiş önemli de kazanç elde etmişti, bizimkilerden de gsmobile yerine öyle bir uygulama beklerdim ama güzel saçmaladılar..

satışlar yerlerde sürünüyor diye bir yönetici çıkıp taraftarlara suç atarsa kendince haklı olur ama biz taraftarlar çıkıp "bu işin tutmayacağı belliyken neden özenip de aynısını uyguladınız" desek suçlu oluruz..

Alper Öcal dedi ki...

15,000 olsa nasıl alırdı Liverpoollular, değil mi ?

csr dedi ki...

kasasindan ne cikmis bu is icin ? di mi? oyle 7.5milyon tl kasasina koyacakla oluyo muy mus :)

bilog dedi ki...

Taraftarı işçi sınıfı olan Liverpool ne hallere gelmiş. Bu olay eminim o amerikalı sahiplerinin başının altından çıkmıştır.