27 Nisan 2009 Pazartesi

SİVASSPOR VE BEŞİKTAŞ

4 yorum:

Gala's dedi ki...

bence tüm sezon boyunca tüm maçlar aynı saatde oynanmalıdır.

Genç Arsenal dedi ki...

ikili averaj sistemi getirildikten sonra farklı günde de oynasalar sorun olmaz. kulüpler başkası önce oynayıp kazanınca baskı altında kalacaksa zaten şampiyonluğu haketmiyor demektir.

Sinan Yılmaz dedi ki...

Neden Gala's biz futbol izlemeyelim diye mi?
Biz burada haftada 9 maçta tvlerde yayınlansın. Milli takıma oyuncu vermeyen klupler milli takım maçlarından sonraki hafta cuma günü de oynasın diye yalvarıyoruz. Siz hepsi aynı anda oynansında futbol izlemeyelim istiyorsunuz.

Aynı anda oynanacakta ne olacak.
Kendi kendimize sağlıksız beyinlerimizden uyduruyoruz bir adalet safsatası. Sonra yine biz futbol severler zarar görüyor bu işten.
Önce sonra oynamak ne değiştirecek ben anlamıyorum ki...

Gala's dedi ki...

Aynı anda oynanacak. Her maçı farklı kanal verecek. Futbolu yayıncı kuruluşların esiri yapmakdan kurtaracağız. Endüstriyel futbol ile kaybolan futbol sevgisini artıracağız. Herkez evinde 2 bira bi çerez ile değil, stadda izleyecek maçını. Yayıncı kuruluşlar, reklam şirketleri değil, futbolun parasını futbol kulüpleri kazanacak. Futbol bacasız bir sanayi olmayacak. Bomboş olan Kayseri Kadir Has stadı dolup taşacak. ( bknz. kayseride satılan decoder ile maça giden seyirci sayısına ) devre aralarında radyoyu açıcaz diğer maçları takip edicez. keyif alıcaz bu işten. İşin adalet ile alakası yok. Her şey eskisi gibi olucak yani. Bizim 20 yıl önce yaptığımızı İngilizler şimdi yapıyor. Gündüz maçalrı + aynı saat uygulaması. Almanya da aynı şekilde. Hatta her maçı farklı kanal yayınlayacak. Gidip istediğin kanalı satın alacaksın. Bu sistem ile sadece büyük kulüpler kazanıyor. Küçük takımların işi bitirilmek isteniyor. Konu ile ilgili görüşlerime buradan da bakabilirsin.

http://ultrasoverawe.blogspot.com/search/label/Ultras