30 Nisan 2009 Perşembe

SEDAT BALKANLI SENİ UNUTMAYACAĞIZ

Sedat Balkanlı'yı dün kaybettik. Hayat, yaşamak ne olursa olsun çok güzeldir ama tek gerçek varki o da hepimizin günün birinde tadacağı ölüm. Tabiiki dileğim tekrar eski günlerine dönmesi, ailesiyle mutlu, sağlıklı bir hayat sürmesiydi ancak Sedat Balkanlı'nın yakalandığı amansız hastalığın ardından çektiği ızdırabın böyle bir şekilde de olsa sona erdiğine, kurtulduğuna inanıyorum. Allah mekanını cennet eylesin! Yakınlarına sabır versin, başımız sağolsun!.. 

6 yorum:

SİYAH ULAN! dedi ki...

kendisine Allah'tan rahmet ailesine de sabır diliyorum, mekanı cennet olsun.. her ne kadar her ölüm acı olsa da Ali Abi dediğin gibi uzun zamandır çektiği ızdırabı sona erdi diye düşünüyorum. Türk futbolu seni asla unutmayacak koca adam..

Reyes dedi ki...

Allah rahmet eylesin.. Seni unutmiycaz Sedat Balkanli..

venezia dedi ki...

uzaktan göründüğü kadarıyla kocaman bi yüreğe sahipti amansız hastalığına rağmen hiç bi zaman yüzündeki tebessüm eksik olmadı,ailesinin ve türk halkının başı sağolsun..

Adsız dedi ki...

onun sayesinde turkiye'de de bircok als hastası oldugunun farkına varıldı. galatasaraylısı, fenerbahcelisi, beşiktaslısı yani herkesin sevdigi bir insandı. allah, o cok sabırlı esine daha cok sabır versin. ayrıca herkese de oyle hayırlı bir eş versin.. mekanı cennet olsun balkanlı...

Gala's dedi ki...

Mekanın Cennet Olsun Sedat.. Seni Asla unutmayacağız.

Fabio Luciano dedi ki...

allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

kurtuldu bence de.geride kalanlara allah sabır versin.